7 Νοε 2010

Γ. Παπανδρέου: Σταθερότητα ή περιπέτειες το διακύβευμα των εκλογών

    
Ο Γιώργος Παπανδρέου «πετάει το μπαλάκι» στους ψηφοφόρους και τονίζει ότι «οι πολίτες έχουν να ευκαιρία να δώσουν μία ξεκάθαρη απάντηση για την πορεία της χώρας: μπροστά με σταθερότητα και αυτονόητες αλλαγές ή πίσω με περιπέτειες».Στη συνέντευξή του, παραμονή των εκλογών, ο Πρωθυπουργός επαναλαμβάνει ότι...
το μήνυμα της πρώτης Κυριακής θα είναι καθοριστικό και τονίζει πως εάν η κυβέρνησή του αποδοκιμαστεί, θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Παπανδρέου σε μία προσπάθεια να αυξήσει τη συσπείρωση στους κόλπους των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, επιτίθεται, τόσο στη ΝΔ, όσο και στην Αριστερά λέγοντας μάλιστα ότι είναι σχεδόν ταυτόαιμη η αντιπολίτευση που κάνουν.

«Τους ακούμε και δεν μπορούμε πια να τους ξεχωρίσουμε, τόσο πολύ που έχει ταυτιστεί ο λόγους τους» λέει χαρακτηριστικά ενώ για τον Αν. Σαμαρά τονίζει: «Η στάση του να παριστάνει, από τη μία τον αδιάλλακτο και από την άλλη να είναι έτοιμος,να εγκαταλείψει αυτή τη στάση, με αντάλλαγμα μια κυβερνητική καρέκλα, έστω και στη λογική της συμμετοχής σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, αποτελεί μνημείο πολιτικού κυνισμού».

«Δεν φυγομαχώ, δεν δραπετεύω, δεν λιποτακτώ από τα προβλήματα, όπως έκανε η ΝΔ»
απαντά στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, ότι προετοιμάζει την έξοδό του από τη διακυβέρνηση της χώρας.