2 Οκτ 2010

ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ

Στις 3:00 πμ μπήκαν σε κατοικία, κοίμισαν με σπρέι τα μέλη της οικογένειας τα οποία εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν  και αφού αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα (τα οποία τοποθέτησαν σε παρακείμενη οικία με σκοπό να τα πάρουν αργότερα), έφαγαν κιόλας .
Συνέχισαν σκίζοντας την τέντα ενός παρκαρισμένου οχήματος τύπου capriole όπου κατά τη προσπάθειά τους να το παραβιάσουν έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο της γειτονιάς με αποτέλεσμα να το εγκαταλείψουν και να τραπούν  σε φυγή . Λίγο αργότερα επέστρεψαν και αφού παραβίασαν μικρό ΙΧ φορτηγό (προφανώς για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία), έκαναν απόπειρα να κλέψουν και άλλη  κατοικία, η οποία δεν κατέστη δυνατή διότι έγιναν και πάλι αντιληπτοί, από τον ίδιο κάτοικο της γειτονιάς. Ύστερα από κυνηγητό διέφυγαν γλιτώνοντας τη σύλληψη.Μετά απο λίγη ώρα εμφανίστηκαν σε διπλανή γειτονιά ,εισέβαλαν σε σπίτια ,έριξαν σπρευ στους ιδιοκτήτες ,με απίστευτο θράσος έφαγαν κιόλας έκλεψαν  τα κινητά και κλειδιά αυτοκινήτων.Σύμφωνα με πληροφορίες ,έκλεψαν τρία αυτοκίνητα.
Οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκεται μακριά από τα μαγαζιά και προς το τέλος της παραλίας, αντιμετωπίζουν σοβαρά  προβλήματα τα περισσότερα βράδια  και  διαμαρτύρονται για την ελλιπή φύλαξη της περιοχής. Ζητούν από τις αρχές καλύτερη προστασία και να ενταθούν οι επιτόπιοι έλεγχοι διαφόρων υπόπτων που περιφέρονται τις βραδινές ώρες.