20 Οκτ 2010

Αλ.Παπαρήγα:"Να τιμωρηθούν" στις εκλογές οι πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ


Η Γ.Γ του ΚΚΕ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το θέμα της ανεργίας, χαρακτήρισε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως την πιο επικίνδυνη της μεταπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι λέει ψέματα και κοροϊδεύει τους ανέργους. Ζήτησε, δε από τους πολίτες με την ψήφο τους στις 7 Νοεμβρίου να «τιμωρήσουν» τις πολιτικές των δύο μεγάλων κομμάτων, χαρακτηρίζοντας...
«αναχώματα» τις υποψηφιότητες Δημαρά και Μητρόπουλου στην περιφέρεια Αττικής.

Η Αλέκα Παπαρήγα  χαρακτήρισε τα νέα μέτρα "φαγοπότι των επιχειρηματιών" και ανακοίνωσε ότι  το ΚΚΕ προτίθεται να φέρει σχέδιο νόμου για την ανεργία στη Βουλή.

"Να κόψει το λαιμό της η κυβέρνηση να προστατέψει τους εργαζόμενους γιατί και τα χρήματα υπάρχουν και γιατί οι επενδύσεις πάνω από όλα προϋποθέτουν την προστασία των εργαζομένων", σημείωσε χαρακτηριστικά η Γ.Γ του ΚΚΕ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε να γίνουν άμεσες προσλήψεις σε τομείς που υπάρχουν ανάγκες όπως σε δημόσια έργα, υγεία, παιδεία και τεχνολογίες.

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών χαρακτήρισε τις υποψηφιότητες του Γιάννη Δημαρά και του Αλέξη Μητρόπουλου στην περιφέρεια Αττικής, αναχώματα και τόνισε: "Σαν πολύ λόγος δεν έχει γίνει για τον κ Δημαρά; Του ανατέθηκε ένα έργο , θέλουν να προλάβουν την όξυνση της εργατικής πάλης. Δεν είναι ο Δημαράς, ούτε ο Μητρόπολουλος  αρχάγγελοι των αλλαγών".

ΠΗΓΗ: enet.gr