31 Ιαν 2021

Ο Τατούλης - η ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων και η αναφορά στη Ντ. Νικολάκου

 


Σκληρή δήλωση , ομολογουμένως, του Π.Τατούλη την ημέρα υπογραφής της  έναρξης ισχύος του ΣΔΙΤ των απορριμμάτων κατά εκείνων που ακόμα και την τελευταία στιγμή έδειξαν απίστευτη πολιτική μικρότητα υπογράφοντας ένα έργο που πολέμησαν χωρίς να καλέσουν έστω εκείνον που το..

σχεδίασε.. Ένα έργο που οραματίστηκε, προχώρησε,πολεμήθηκε, βρήκε φίλους και συνάντησε πολλούς εχθρους. Συγκινητικά ήταν..ωστόσο τα λόγια προς τους συνεργάτες του, εκείνους που αντιστ

άθηκαν,δεν τρόμαξαν από τις απειλές αλλά όρθωσαν ανάστημα και σαν μια γροθιά ακολούθησαν τον επικεφαλής.Εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά του στη Ντίνα Νικολάκου, στην ακούραστη συνεργάτη του που έδωσε στο πλευρό του πολλούς αγώνες δίχως να κάνει πίσω σε τίποτα. Δίκαια η Ντίνα Νικολάκου αποτελεί μια απο τις εμβληματικές φυσιογνωμίες της Νέας Πελοποννήσου, πέραν του Π. Τατούλη. Στις δηλώσεις της για το ξεκίνημα του έργου δήλωσε : 

"Νοιώθω περήφανη, δικαιωμένη   και  συγκινημένη!Το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο ξεκινάει την κατασκευή του με τη  υπογραφή της έναρξης ισχύος και την εγκατάσταση της ΤΕΡΝΑ! Ένα έργο που ανήκει αποκλειστικά στην Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου  Τατούλη  και που προσωπικά το υπερασπίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις παρά την αήθη  επίθεση  που δέχθηκα με μηνύσεις και προπηλακισμούς!Έμελλε... να το υλοποιήσουν  όσοι στο παρελθόν το πολέμησαν και το καθυστέρησαν και που ακόμα και σήμερα δεν το πιστεύουν και το θεωρούν λύση ανάγκης...Το έργο αυτό  με δίδαξε τι σημαίνει "πολιτική κωλοτούμπα"!!Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες μου ,τους τεχνικούς συμβούλους και κυρίως τις υπηρεσίες της Περιφέρειας  για τη συνεργασία τους !!"