11 Ιουλ 2021

Η κυβέρνηση θα ζητήσει πίσω τα 150 ευρώ, από τους νέους που δεν θα κάνουν την δεύτερη δόση του εμβολίου


Απορίες έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης, να καταβάλλει 150 ευρώ στους νέους 18-25 ετών που θα κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου, αν και όλοι γνωρίζουμε πια, πως είμαστε ασφαλείς 15 μέρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Η κυβέρνηση σκέφτηκε, πως πρέπει να δελεάσει με χρήματα τους νέους, για να κάνουν την πρώτη δόση...

του εμβολίου, αλλά έχει τρόπο για να τους αναγκάσει να κάνουν και την δεύτερη δόση.

Μόλις εμβολιαστούν οι νέοι 18 με 25 ετών, η κυβέρνηση θα περάσει νέα τροπολογία, που θα αναφέρει, πως όποιος νέος δεν κάνει και την δεύτερη δόση θα πρέπει να επιστρέψει τα 150 ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη, να πρέπει οι νέοι να πληρώσουν 500 ευρώ αν δεν κάνουν την δεύτερη δόση, ώστε να αναγκαστούν να εμβολιαστούν όλοι.

Επειδή οι περισσότεροι νέοι είναι μπατιράκια και είναι βέβαιο πως θα έχουν ήδη ξοδέψει τα 150 ευρώ για ποτά, καφέδες και γκομενικά (αφού οι νέοι, όπως μας ενημερώνουν τακτικά η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ της, έχουν ασυγκράτητο ερωτισμό και κουτουπώνονται αβέρτα), οπότε θα αναγκαστούν να κάνουν και την δεύτερη δόση του εμβολίου, για να συνεχίσει η Ελλάδα να θριαμβεύει στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού.

Για την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη δόση του εμβολίου, που θα γίνουν τον επόμενο χειμώνα, η κυβέρνηση έχει ένα διαφορετικό σχέδιο για να εμβολιάσει τους νέους.

Η κυβέρνηση θα κάνει ένα μίνι ντεμέκ πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία, θα κηρύξει επιστράτευση, θα εμβολιάσει όλους τους νέους μέσα σε μια εβδομάδα (με την δικαιολογία πως δεν πρέπει να διαδοθεί ο ιός στα πεδία της μάχης και μολύνουμε τους Τούρκους) και μετά θα τους αφήσει ελεύθερους, για να πάνε στις δουλειές που δεν έχουν, ώστε να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net