17 Μαΐ 2021

Άρθρο - καταπέλτης για τον Γιάννη Ανδριανό - Οι ζυμώσεις του ψηφοδελτίου της Αργολίδας


Ανακατατάξεις προσπαθεί η ΝΔ στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών και οι ζυμώσεις είναι αναμενόμενες. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η στήλη "Θεωρείο" της εφημερίδας "Καθημερινή"όπου αναφέρεται στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας το οποίο χαρακτηρίζει "από τα πιο αδύναμα ψηφοδέλτια πανελλαδικά στις τελευταίες εκλογές για τη ΝΔ στην Αργολίδα. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

"Ενα από τα πιο αδύναμα ψηφοδέλτια πανελλαδικά στις τελευταίες εκλογές για τη Νέα Δημοκρατία ήταν στην Αργολίδα.

Το αποτέλεσμα ήταν σε ένα νομό όπου η Κεντροδεξιά έχει δυνατότητες για πολύ ψηλά ποσοστά να «κρατηθεί» στο 43,4% και να εκλεγεί εύκολα ο Γιάννης Ανδριανός, που ως παλαιότερος δεν απειλήθηκε από κανέναν.

Ο βουλευτής ωστόσο δεν φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία στον ρόλο του, καθώς δεν παρεμβαίνει ούτε στα μίντια ούτε στη Βουλή και γενικά είναι άφαντος.

Το Μαξίμου θέλει να ενισχύσει τον νομό και ήδη υπάρχουν φήμες για νέες υποψηφιότητες.

Η μία είναι η Βίκυ Φλέσσα, η γνωστή δημοσιογράφος, που κατάγεται από το Αργος, ενώ «παίζει» ακόμη και το όνομα του γ.γ του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου με καταγωγή από το Ναύπλιο.

Υπάρχει όμως και ένα πρόσωπο-έκπληξη.

Η Λίνα Παπαδάκη, άλλοτε στενή συνεργάτις του Σταύρου Θεοδωράκη, με ερείσματα και στη Ν.Δ. και στην Κεντροαριστερά, είναι γέννημα θρέμμα του Τολού. Και πολλοί λένε πως θα αποτελούσε μια καλή πρόταση για το ψηφογέλτιο"

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο σχόλιο οπωσδήποτε είναι κατά του βουλευτή Γιάννη Ανδριανού παρά το γεγονός πως δεν απέχει από την αλήθεια όταν αναφερει πως ο βουλευτής δεν ακούγεται πουθενά παρά το γεγονός πως είναι μακροβιότατος στα βουλευτικά έδρανα και πως το ψηφοδέλτιο σχεδιάστηκε στα μέτρα του! Χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Κάνουν εντύπωση τα ονόματα των δυο γυναικών- δεν γνωρίζουμε την επαφή τους με την Αργολίδα και τους Αργολιδείς  και θεωρείται πλεόν μεθοδευμένη η κάθοδος του κ. Διδασκάλου. 

Πέραν τούτου η μάχη που θα γίνει και με τους υπόλοιπους για μια θέση στη Βουλή θα είναι η... μητέρα των μαχών στα κεντρικά του κόμματος.