7 Μαρ 2021

ΟPEN MALL Λουτρακίου: Στο έλεος των σκοπιμοτήτων της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου μια ολόκληρη πόλη (βίντεο)


Το θέμα του OPEN MALL συζητήθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, το οποίο ως γνωστόν έχει βρει για μια ακόμα φορά εμπόδια στην υλοποίησή του για το γεγονός πως η αντιπολίτευση του Επιμελητηρίου δεν ψηφίζει τον προυπολογισμό.

Κατά την συνεδρίαση διαβάστηκε η επιστολή των εμπόρων του Λουτρακίου και η κραυγή αγωνίας τους που ένα τόσο σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της περιοχής και την ανάκαμψη της οικονομίας της δείχνει να έχει τεράστιο πρόβλημα στην υλοποίησή του εξαιτίας ενός γεγονότος που η αλήθεια είναι πως "δεν μπορεί να κατανοήσει" τις σκοπιμότητες που οδήγησαν σε αυτή την κατάληξη. 

Ο δήμαρχος Γκιώνης κατά την συζήτηση παραδέχθηκε το γεγονός, και μάλιστα αποκάλυψε πως έχει κάνει προσπάθεια να μιλήσει με κάποιους συμβούλους της αντιπολίτευσης του επιμελητηρίου , δίχως αποτέλεσμα και εξέφρασε την αγωνία πως όταν γίνει η αποπληρωμή για το Επιμελητήριο, δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί το έργο. 

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε πως μας έκανε εντύπωση αυτό που είπε ο εμπορικός σύλλογος πως απάντηση στην επιστολή του ,την οποία έστειλε σε όλες τις παρατάξεις του επιμελητηρίου, υπήρξε μόνο από τον πρόεδρο, τον κ. Πιτσάκη. Κανείς δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει στην αγωνία των εμπόρων.Αλλά αλήθεια και τι θα μπορούσαν να τους πουν; 

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζερβός κατά την συζήτηση αποκάλυψε πως κι εκείνος ήλθε σε συζητήσεις με τα μέλη της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου  για να αλλάξουν θέση πάνω στο θέμα και του είπαν πως το είχαν ψηφίσει το 2019 και δεν έγινε κανένα έργο. Αυτή ήταν η δικαιολογία!Εκείνη την στιγμή ο δήμαρχος Γκιώνης διόρθωσε πως η υλοποίηση του έργου ολοκληρώνεται το Μάϊο του 2022, επομένως θα χρειαστεί και του χρόνου να το ψηφίσουν όλοι οι σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Κορινθίας. 

Τα καταγράφουμε όλα αυτά για υπογραμμίσουμε την κατάσταση που έχει περιέλθει το επιμελητήριο Κορινθίας εξαιτίας "των καπρίτσιων της αντιπολίτευσης". 

Διακυβεύεται ένα σημαντικό έργο 2 εκατ ευρω γιατί η αντιπολίτευση λέει ΟΧΙ στον προυπολογισμό , αφού δεν μπορεί να χειραγωγήσει αλλιώς τον πρόεδρο, την καρέκλα του και να καταλάβει τις θέσεις της Διοικούσας Επιτροπής. 

Η σημερινή εικόνα είναι άκρως υποτιμητική για τον εμπορικό κόσμο αλλά και για την αυτοδιοίκηση, όταν ένας δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι, έμπορικός σύλλογος ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ συμβούλους του επιμελητηρίου να κάνουν αυτό που πρέπει. 

Και μάλιστα στους εμπόρους δεν απαντούν κιόλας!Εάν αυτό δεν είναι αλαζονεία, δεν είναι έπαρση απέναντι στα προβλήματα του κόσμου που δοκιμάζεται ,τι είναι; 

Εμείς αφού ευχηθούμε να πραγματοποιηθεί αυτό που είπε ο κ. Ζερβός,και να βρεθεί άλλος τρόπος από το Υπουργείο να λυθεί το θέμα,  που πλέον θα βάζει στην άκρη τέτοιες συμπεριφορές, να σημειώσουμε πως κάποιοι απο τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης επιθυμούν να είναι και υποψήφιοι στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές. 

Θαρρούν πως αυτά δεν καταγράφονται στην κοινή συνείδηση ; Πιστεύουν πως την τακτική " ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" οι επιχειρηματίες του Λουτρακίου θα την ξεχάσουν; 

Εμείς εδώ θα είμαστε να το δούμε. 

Δείτε το βίντεο  από το loutraki blog.gr