26 Φεβ 2021

Ανησυχία για την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη την Κορινθία

 


Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων έχουμε στην Κορινθία και πληροφορίες θέλουν σήμερα να ανακοινώνεται από τον γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά τοπικό lockdown και πιο αυστηρά μέτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του J. W. έχουμε πολύ μεγάλη..

διασπορά σε όλο το εύρος της Κορινθίας. Στην Κόρινθο τα τελευταία νέα αναφέρονται εκτός από το δημαρχείο, εργαζόμενους και εργοδότη σε μεγάλη τοπική επιχείρηση, στην πολεοδομία Κορίνθου και στον Συνοικισμό .Κρούσματα σημειώνονται στο Λέχαιο, στο Χιλιομόδι, στον Σολομό και στο Σοφικό Κορινθίας. Ο κορωνοϊός δεν υπολογίζει όπως βλέπουμε το χωριό από την πρωτεύουσα και έτσι μαθαίνουμε για πολλά κρούσματα σήμερα στους δειγματοληπτικούς ελέγχους στο Ζευγολατιό,Καλέτζι, Βοχαϊκό και στο Ξυλόκαστρο. Είναι ενδεικτικό πως έχουν προγραμματιστεί αυτές τις ημέρες πάρα πολλοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε όλη την Π.Ε. Κορινθίας. 

Επειδή η κατάσταση δείχνει σοβαρή και δεν πρέπει να μας ξεφύγει καλό είναι εμείς οι πολίτες να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να περιορίσουμε τις κινήσεις μας αυτές τις ημέρες όσο είναι δυνατόν πιο πολύ.