4 Φεβ 2021

"Θόλωσε την επικοινωνία" των 2 υπουργών η Διώρυγα - Τα 2 ίδια δελτία τύπου στη μάχη των εντυπώσεων


Μεγάλη επιτυχία, ομολογουμένως, χαρακτηρίζεται η εξέλιξη για την αποκατάσταση της  Διώρυγας,  σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και την σημαντικότητα πλέον των έργων που πρόκειται να επισπευθούν, προσδίδοντας τους τον χαρακτηρισμό "εθνικής σημασίας".
Θα μπορούσαμε να πούμε πως τώρα πια είμαστε πεπεισμένοι πως τα έργα που χρειάζεται το ιστορικό κανάλι θα γίνουν και δεν θα καθυστερήσουν αφού οι προσπάθειες που γίνονται είναι συγκεκριμένες και ουσιαστικές και στο μόνο που χωλαίνουν είναι στον συντονισμό .
Και για να γίνω απόλυτα σαφής το JW έχει επισημάνει την "ψυχρότητα" που υπάρχει ανάμεσα στον Χρίστο Δήμα και στο Νίκο Ταγαρά. Μια ψυχρότητα ανάμεσα στους δυο Κορίνθιους υπουργούς ,που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα στη Διώρυγα,κι εμείς  το διερευνήσαμε, το ρεπορτάζ μας το πιστοποιήσε , για να φτάσουμε στη χθεσινή ημέρα, όπου υπήρξε το "φάουλ".Φάουλ μέσα απο μια πραγματική επιτυχία. 
Δυο υπουργοί με παρόμοιο , σχεδόν ίδιο τρόπο, και με το ίδιο επίσης επιχείρημα της επικοινωνίας "της δικής τους" με το Υπουργείο Υποδομών, ανακοινώνουν τα νέα με απόσταση χρονικής αναπνοής. 
Με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι πολίτες να μπερδευτούν πολύ σχετικά με το εάν αυτό το αποτέλεσμα είναι επίτευγμα μιας συνολικής προσπάθειας ή μιας και μοναδικής...
Και αυτό το θολό τοπίο οφείλω να το στηλιτεύσω γιατί θα ήθελα να είμαι απολύτως δίκαιη μαζί τους όπως δίκαια και αντικειμενικά αναγνωρίζω και υποστηρίζω το έργο τους, όπου έχει χρειαστεί. Γιατί κάθε προσφορά στην Κορινθία δεν έχει χρώμα, έχει όμως πρόσωπο. 
Σε αυτές τις ΙΔΙΕΣ ανακοινώσεις λοιπόν, διαφαίνεται από την ώρα που αναρτήθηκαν, αλλά και απο τα Αθηναικά sites που εμφανίστηκε η είδηση για πρώτη φορά πως άμεση επαφή με την χθεσινή εξέλιξη είχε πρώτα ο Χρ. Δήμας. Και αυτό γιατί προφανώς είχε επαφή πρόσφατα με το Υπουργείο Υποδομών και φάνηκε πως ήταν καίρια η παρέμβασή του. 
Αυτό σιγουρα δεν υποτιμά τις προσπάθειες Ταγαρά που η αλήθεια είναι πως έχει δρομολογήσει μια σειρά θεμάτων στο θέμα της Διώρυγας. Ωστόσο θα πρέπει εδώ να είμαστε δίκαιοι. 
Γιατί το χθεσινό ήταν "εξώφθαλμα περίεργο" επικοινωνιακά και θεωρώ πως είχε να κάνει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ με τις κακές σχέσεις των δυο ανδρων.
Και αυτό φαίνεται..Το ξανά - επισημαίνω!
Δείτε ακριβώς τι εννοώ: 




ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ SITES