24 Ιαν 2021

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Θα σας εμβολιάσωμεν αν εύρωμεν τα εμβόλια!!


Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τη μάσκα του αλλιώς!

@ Τα μάθατε τα ευχάριστα; Από τον Φεβρουάριο θα γίνεται της μετάλλαξης.

Όσους πήρε η πανδημία πήρε. Τους υπόλοιπους θα τους πάρει η μετάλλαξη.


Κι εμείς θα βάζουμε άλλες μάσκες!

Πάνε αυτές!

Να φάνε κι άλλοι μασκοφόροι!

@  Αλλά να μην ανησυχούμε λένε οι φαρμακευτικές, γιατί θα μας τραβάνε ένα συμπληρωματικό εμβόλιο κι αυτό ήταν. «Ωραία» μου λέει ο ταξιτζής, «αλλά εμείς πότε θα πάρουμε το βασικό εμβόλιο;»

@  Ωραία μας την έφερε η Pfizer. Έβγαλε τα εμβόλια πρώτη και θα τα παραδώσει τελευταία. Άρπαξε και η Γερμανία τα περισσότερα και μείναμε εμείς με 48 κούτες να προσποιούμαστε, ότι εμβολιαζόμαστε.

Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να πάρουμε πρώτα το εμβόλιο της μετάλλαξης και το ‘22 να πάρουμε το βασικό;

@  Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Όχι ο Άδωνις παρακαλώ, γιατί ότι και να πει ο Άδωνις, βγαίνει μετά ο Κυριάκος και του το παίρνει πίσω.Μ’ αρέσουν οι τίτλοι των εφημερίδων. «Άδειασε τον Άδωνη ο Κυριάκος». 

@  «Εγώ είμαι η κυβέρνηση», απάντησε ο Άδωνις στη στημένη ερώτηση του δημοσιογράφου Χατζή. Πραγματικά το θράσος του τεράστιο, όση και η υπομονή του Κυριάκου. Υπομονή; Ή τον έχει τόσο ανάγκη; Όπως και να έχει, ο Άδωνις προς το παρόν έχει το πάνω χέρι. Διότι κανείς δεν του απάντησε. Δεν είσαι εσύ η κυβέρνηση. Άρα…

@  Βγήκε ο Χρυσοχοΐδης στο MEGA και εν ολίγοις είπε, ότι μη διαβάζετε αυτά που λέει το νομοσχέδιο που κατέθεσα, άλλα εννοούμε. Στο νομοσχέδιο λέει, ότι οι αστυνομικοί αν νιώθουν κίνδυνο για τους δημοσιογράφους, από την αρχή θα τους βάζουν μακριά από τα γεγονότα, προφανώς για να μην υπάρχουν φωτογραφίες. Στη δημοσιογράφο είπε, ότι αν ένας δημοσιογράφος φοβηθεί, μπορεί να πάει εκεί, για να προστατευτεί. Τύπου καταφύγιο.

@  Να υπενθυμίσω, ότι η δικτατορία είναι δημοκρατία πολύ καλά φυλασσόμενη. Τόσο πολύ καλά φυλασσόμενη που δεν αναπνέει. Όταν βάλεις μία νάιλον σακούλα σε ένα πρόσωπο, βλέπεις το πρόσωπο, αλλά νιώθεις και την ασφυξία χωρίς αέρα. Αυτό επιχειρεί η κυβέρνηση.

Βλέπουμε τα πρόσωπα, νιώθουμε την ασφυξία!

@  Στον ΣΥΡΙΖΑ σφάζουν αρνιά κι ακόμα μιλάνε και μιλάνε και μιλάνε και διαφοροποιούνται. Δηλαδή έχουν περάσει στη μετάλλαξη χωρίς να έχουν την κεντρική γραμμή. Θα έλεγε κανείς, ότι είναι εσωτερική προβοκάτσια, όμως απλά είναι η γκρίνια, όλων αυτών που νομίζουν, ότι έπρεπε να είναι αυτοί οι αρχηγοί και δεν είναι.

@  Έχει κανείς αμφιβολία, ότι ο Τσακαλώτος που άφησε προίκα 36 δισεκατομμύρια στην επόμενη κυβέρνηση, θα μπορούσε να θυσιάσει τα 3 δισεκατομμύρια να δώσει τα κανονικά δώρα Χριστουγέννων τότε που υποσχέθηκε ο Τσίπρας; Αντί να δώσει αυτά τα μπουρμπουάρ που εξόργισαν τη μεσαία τάξη. Όμως έκανε τα πάντα για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ μονάδες. Για να μπορεί να περάσει στο μετέπειτα ως διεκδικητής.

@  Όλη μέρα πλατφόρμες στον ΣΥΡΙΖΑ και συζητήσεις ανόητες σε μια χώρα που έχει άλλες πληγές. Είναι σα να μην έχουν ενημερωθεί από τι πάσχει ο άρρωστος.

@  106 χρονών και έτρεξε να κάνει το εμβόλιο. Θα μπορούσε να το δώσει σε έναν νεότερο. Έναν που είναι 102 χρόνων. 106 χρονών χρειάζεσαι οκτώ τούρτες μόνο για να απλώσεις τα κεράκια. Και πυροσβεστική για να σου τα σβήσει.

@  Τελικά θα ανοίξουν τα σχολεία πρώτα και όχι τα χιονοδρομικά που έβαλε σαν προτεραιότητα ο Άδωνις.

@  Η Φώφη πολύ ανήσυχη ήτανε και φοβόταν, λέει, τι θα γίνει με τα λεφτά της ανάκαμψης, μήπως γίνει πάρτυ.

«Είδες;» μου λέει η θεία μου, που είναι παλιό ΠΑΣΟΚ, «ξεκίνησε  αντιπολίτευση».

Και πετιέται ο θείος μου και της λέει «Ρούλα, μην είσαι κορόιδο. Θέλει κι αυτή να μπει στο πάρτυ. Λέει να πάρουμε κάτι κι εμείς, γιατί αλλιώς θα φωνάζουμε».

Εγώ είμαι με τον θείο.

«Μέσα στον επόμενο μήνα μπαίνουν σε λειτουργία τέσσερα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη», είπε ο Ταραντίλης και έπεσα στο πάτωμα από τα γέλια. Σύριγγες δεν έχουμε, εμβόλια δεν έχουμε, το μεγάλο εμβολιαστικό μας χρειάζεται. Θα μπαίνουμε σε ψηλοτάβανα κτήρια και θα κοιτιόμαστε με τις νοσηλεύτριες στα μάτια.

Βάζουμε το κτήριο, βάζετε το εμβόλιο;;

@  Και για να τελειώνουμε. Ο παγκόσμιος ιατρικός σύλλογος διέψευσε κατηγορηματικά τον Μητσοτάκη, ότι ο ιός δεν κολλάει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να δικαιολογήσει εδώ τα αδικαιολόγητα. Από ‘κει κολλάει. Και δεν έχει καμία λογική, που απαγορεύει την κυκλοφορία το βράδυ με κλειστά μαγαζιά.

@  Βγήκε ο Κυριάκος στη Βουλή και ανακοίνωσε  την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο. Πετάχτηκε ο Τσίπρας και είπε, πως όταν το κάναμε εμείς μας βρίζατε και ο ανέμελος Κυριάκος Είπε ότι άλλοι τα είπανε και όχι αυτός. Συγκεκριμένα τα είχε πει  ο Κουμουτσάκος, που τον είχε τοποθετήσει ως τομεάρχη εξωτερικών ο Κυριάκος, που ήταν τότε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά δικές τους οι τηλεοράσεις, δικοί τους οι δημοσιογράφοι, πεις δεν πεις, δεν έγινε και κάτι.

@  Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και μετά τις αποκαλύψεις της Μπεκατώρου ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες στη συνέχεια.

Αυτό που με συγκλόνισε, όμως, ήταν ο βιασμός της 11χρονης πριν περίπου δέκα χρόνια από παράγοντα αθλητικού σωματείου, γεγονός το οποίο απέκρυψαν οι τότε παράγοντες.

Στη φυλακή κατευθείαν.

Αρκεί να βρει τη δύναμη να μιλήσει η 21χρονη πλέον φοιτήτρια.

Είμαστε μαζί της. Όλη η Ελλάδα είναι μαζί της.

@  Πρότζεκτ μάνατζερ, λέει, θα βάλει ο Μητσοτάκης, ο οποίος θ’ ασχοληθεί αποκλειστικά με την απονομή των συντάξεων. Να, βρε. Αυτό έφταιγε, ότι οι εκκρεμείς συντάξεις αυξήθηκαν κατά σχεδόν 200.000.

Μας έλειπε ο μάνατζερ! Στα μαύρα κατάστιχα της Ιστορίας μπήκε κι επίσημα ο ανισόρροπος ο Τραμπ. Έχουμε Μπάιντεν και Καμάλα πλέον. Ή καλύτερα, Καμάλα και Μπάιντεν. Ας ελπίσουμε, ότι η στροφή στην κανονικότητα των ΗΠΑ θα συμπαρασύρει κι άλλα κράτη, μπας και τελειώσουμε μια και καλή με τους ακροδεξιούς, από την Ουάσιγκτον μέχρι την Αθήνα.

@  Εν τω μεταξύ, ξεκινάνε διερευνητικές συζητήσεις με την Τουρκία. Καταρχήν δεν ξέρουμε τι ζητάνε. Πάμε σ’ ένα τραπέζι και εκεί θα μας δώσουν τον τιμοκατάλογο, τι έχει το menu. Είναι διπλωματικά ορθό;

@  Επίσης, ο Κυριάκος θέλει ντε και σώνει να πάει στη Χάγη. Πριν μάθει αν τον αμφισβητούν και σε τι, ζητάει να πάει στη Χάγη. Και γι’ αυτό βγήκε ο Σαμαράς σήμερα στην «Καθημερινή» και του τράβηξε τ’ αυτί.

@  Οι Γερμανοί και τα εμβόλια μας πήρανε και παίζουν παιχνίδι με τους Τούρκους εναντίον μας. Κατά τα άλλα εμείς φάγαμε 10 χρόνια μνημόνια, για να μη φύγουμε από την Ευρώπη.

@  Δεν θέλω να σε ανησυχήσω, αλλά και το ‘22 το βλέπω ζόρικο.

Αν η Ευρώπη δεν καθίσει τώρα να συνεννοηθεί, για να αντιμετωπιστεί με καινούργιο νόμισμα, το πανδημικό νόμισμα, η κατάσταση αυτή, σε λίγο που δεν θα μπορούν ούτε να συναντιούνται μεταξύ τους, θα είναι αργά!

@  Αυτό που ζούμε, είναι η Λερναία Ύδρα.

Ένα κεφάλι κόβεις, εννέα μεταλλάξεις γεννιόνται!

@  Να πω και ένα ευχάριστο. Χθες κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου, μετά από μία βδομάδα που πετάγαμε τασάκια ο ένας στον άλλον!!

@  Απόψε θα ντυθώ μπάρμαν κι αυτή θα παίξει μια γυναίκα που έχει πλακωθεί με τις φίλες της και πάει να πιει μόνη της. Όταν μπαίνει στο κατάστημα έχουν φύγει όλοι και ο μπάρμαν καθαρίζει το τελευταίο ποτήρι.

@  Τέτοια κάνουμε.

Όχι όχι, το φυσιολογικό πέθανε!

@  Τον γκαντέμη μου μέσα!!!!!


ΠΗΓΗ: altsantiri.gr