17 Ιαν 2021

Τζένη Δημητρακοπούλου: Aκου λοιπόν γιατί δεν μίλησε μέχρι τώρα η Μπεκατώρου..


Εκανε το λάθος και με ρώτησε, στην εισοδο του super market (αν έχεις το Θεο σου!!!!) το ερώτημα της μέρας, με υφάκι και στο άσχετο (...δεν είναι φίλος μας.... να έχουμε μιλήσει στα πηγαδάκια των γονέων έξω απο τα σχολεία μας  τα..

τελευταία, 8 χρόνια που πηγαίνουν τα παιδιά μας στα ιδια σχολεία και 5 φορές νομίζω ότι λεω πολλες!!!!)

-Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα η  Μπεκατώρου, ρε Τζενάκι; 

- Γιατί  $@#%$@#&  ρε  #@# @#@!

 ήθελα να πώ, αλλά κρατήθηκα μπροστά στον 10χρονο γιό μου!

Άκουσε λοιπόν,  μπανταβέ που λέμε στο χωριό μου, όσοι ενοχλούνται που δεν μίλησε νωρίτερα η #Μπεκατώρου:

1️⃣ Ειναι αυτοί που ενοχλούνται που το είπε.                       ΤΕΛΟΣ.-

2️⃣ Είναι αυτοί που έχουν την ευθύνη για να μην ξανά συμβεί σε κανέναν ανθρωπο, γυναίκα και άνδρα, τετοιο έγκλημα....αλλά έχουν ήδη ενοχοποιήσει το θύμα και δικαιολογήσει τον θύτη.

3️⃣ Είναι κάποια  ανθρωποειδή που βρισκονται σε ψηλά οφίτσια και τολμούν να  χαρακτηρίζουν το ΕΓΚΛΗΜΑ του βιασμού, (σε αλλες περιπτώσεις την παρενόχληση, το bulling, το mobbing) σε επίσημη ανακοίνωση:

"Δυσάρεστο περιστατικό"! 

4️⃣ Ειναι αυτοί που πατάνε επι πτωμάτων γιατί κάποιοι, αφελείς ή ίδιοι με αυτούς,  τους "τοποθέτησαν" να είναι οι καλύτεροι του χωριού, άρα οτι και να πουν τα θύματα για δαύτους ....δύσκολα θα το πιστέψουν οι στρατιές των fans  τους.

5️⃣ Είναι μαζί τους και οι άλλοι "σπουδαίοι" ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΆΚΗΔΕΣ που τους υποστηρίζουν και τους ανέχονται και όλοι μαζί καλύπτουν μετά  τις βρωμιές τους....και αντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.

6️⃣ Συνήθως δε, είναι οι αρεστοί, οι μάγκες σε σάπιες νομεκλατούρες, ιεραρχίες, εξουσίες που συντάσσονται και συνοδοιπορούν με τον θύτη, με συμμαχίες, ανηθικότητας ντροπής και συμφέροντος. Που μας τους επιβάλλουν για 100χρονια, σε δημοσιες θέσεις , διοικητικές, αυτοδιοικητικές, σε λογής λογής εξουσίες και όλοι μαζί  κάνουν τις "δουλίτσες" τους....

7️⃣ Μη παρεξηγηθώ βιαστές, εγκληματίες,  ανώμαλοι είναι παντού και με χωρίς οφίτσια, που έτσι τους μεγάλωσε η μάνα τους και τους γαλούχησαν τα στερεότυπα....απλά σήμερα είναι αυτο το θέμα μας αυτο. Γιατί μπορεί και να πέσει στα μαλακά....επειδή ήταν "επιφανής" και κομματικό celebrity.

🖤Γι' αυτό της πήρε 22 χρόνια!

🖤Γι' αυτο δεν κατάφερε να μίλησει  νωρίτερα! 

🖤Γιατί ηταν όμορφη!

🖤Γιατί ήταν παιδί!

🖤Γιατι δεν είχε δύναμη!

🖤Γιατί εμπιστεύτηκε έναν γέρο ανώμαλο, που θα μπορούσε να είναι πατέρας της και αυτό ακόμη στερεοτυπικά ειναι εις βάρος της!

🖤Γιατί ακόμη και σήμερα που  είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης της Χώρας μας και εχει φωνή που ακούγεται ....και πάλι τρελάθηκε η κοινωνία και ψάχνει ελαφρυντικά στον εγκληματία.-