10 Δεκ 2020

Μετά από όσα έγιναν στο ΠΕΣΥΠ με θέμα την Χ.Α., Δέδες και Γόντικας έσπευσαν στην Περιφέρεια για να ακούσουν για το πάρκο της Εθνικής Συμφιλίωσης!!

 


Η πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και η άρνηση της παράταξης Νίκα να ψηφίσει την αποπομπή των συμβούλων που προέρχονται από το κόμμα της ΧΑ απασχόλησε ακόμα και ΜΜΕ των Αθηνών. Το γεγονός αν αναλυθεί πολιτικά είναι εξαιρετικά..

σοβαρό.Παρακολουθήσαμε χθες  δηλώσεις περιφερειακών συμβούλων αλλά και πυρινα δελτία τύπου κάποιων  επικεφαλής περιφερειακών παρατάξεων.

Μοιάζει λοιπόν η παρακάτω είδηση, κυρίως για τον χρόνο που επέλεξε ο Περιφερειάρχης να το επικοινωνήσει , τουλάχιστον ως κακόγουστο αστείο!

Και μοιάζει με αστείο όταν οι επικεφαλής παρατάξεων που πρόσκεινται στην αριστερά, την επόμενη ημέρα σπεύδουν να παρευρεθούν στις ανακοινώσεις Νίκα για το....Παρκο Εθνικής Συμφιλίωσης που θα γίνει στην Τρίπολη!

Και μετά φταίνε οι κακές γλώσσες που ομιλούν για αυτή την άτυπη αδιάρρηκτη φιλία μεταξύ των τριών. 

Αλλά και εάν αυτό δεν ισχύει και οι γλώσσες παραμένουν κακές και όχι αληθινές, αναρωτιέμαι ποια η σοβαρότητα πουθα έπρεπε  να επιδείξουν οι συγκεκριμένοι κύριοι απέναντι σε μια παράταξη που δεν στήριξε πολιτικά μέσα στο Περιφερειακό συμβουλιο  την απόφαση ενός δικαστηρίου που αποφάσισε πρωτίστως πως δεν πρόκειται για κόμμα αλλά για εγκληματική οργάνωση ;


Διαβάστε την είδηση:

Η δημιουργία πάρκου εθνικής συμφιλίωσης, σε συγκεκριμένη περιοχή της Τρίπολης, αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, με τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη και τους επικεφαλής των ελασσόνων μειοψηφιών του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Δέδε και Νίκο Γόντικα.

Στην συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία για την αγορά του χώρου και την δημιουργία σε αυτόν του εν λόγω πάρκου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τους Γ. Δέδε και Ν. Γόντικα σχετικά με τα αποτελέσματα των συνεδριάσεων που η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με το ΕΣΠΑ.