10 Δεκ 2020

Ούτε κουβέντα για το νέο δημαρχείο ο Μανάβης!


Διαβάσαμε σε δελτίο τύπου πως ο δημοτικός σύμβουλος ,επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου Βόχας Θανάσης Μανάβης επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή για να ενημερωθεί για τα όσα έργα η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και κατ επέκταση η Περιφέρεια Πελοποννήσου..

κάνει στη περιοχή σε συνεργασία πάντα με τον δήμο.

Βέβαια όλα ήταν γνωστά, αφού τόσο ο αντιπεριφερειάρχης όσο και ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος έχουν αναφερθεί με τα θερμότερα λόγια για την συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι δυο βαθμοί της αυτοδιοίκησης. Το καταπληκτικό της υπόθεσης δεν είναι γιατί ενημερώθηκε ο επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης από τον αντιπεριφερειάρχη.Αυτό συνηθίζεται. Γίνεται καταπληκτικό το συγκεκριμένο γεγονός,όταν ο συγκεκριμένος σύμβουλος δεν έχει  ζητήσει να ενημερωθεί ποτέ από τον ίδιο τον δήμαρχο όλα αυτά τα χρόνια για κανένα έργο. Και τώρα επισκέπτεται τον αντιπεριφερειάρχη για να ενημερωθεί. 

Ενδεχομένως , υποθέτω, πως  ο κ. Μανάβης δεν πίστευε πως γίνονται τόσα έργα στο δήμο του και ήθελε να το μάθει  από τα πλέον επίσημα χείλη. 

Κακώς βεβαίως γιατί οι εργασίες και τα εργοτάξια υπάρχουν σε όλο το δήμο. 

Ίσως όμως ο κ. Μανάβης να ήθελε να "συλλάβει" τον Αννίβα στην προγραμματική ατζέντα, γιατί ομολογουμένως ήταν παραφουσκωμένη!

Αναρωτιέμαι πώς θα αισθάνθηκε όταν ο Γκιολής του παρέθεσε όλη τη λίστα των έργων, που ο Παπακυριάκος ετοίμασε και σε συνεργασία με την Περιφέρεια που χρηματοδοτεί, υλοποιεί!Το δελτίο του Γκιολή για την επίσκεψη ήταν ενδεικτικό με τη λίστα των έργων.

Εκτός, εάν σε λίγο καιρό ειπωθεί πως κατ εντολή Μανάβη γίνονται τα έργα που έρχονται! Ποτέ δεν ξέρεις όταν ακόμα   για το μεγαλο γεγονός του νέου δημαρχείου , που ο δήμος εξασφάλισε τεράστια χρηματόδοτηση, ο κ. Μανάβης δεν έχει δηλώσει τίποτα. Και ας είχε επικεντρώσει κάποτε όλη του την ενέργεια και την εκστρατεία κατά του κ. Παπακυριάκου στο θέμα αυτό.

Στην αυτοδιοίκηση όταν μια μάχη κερδίζεται αφορά τους δημότες ΜΟΝΟΝ και όχι τα αντίπαλα μέρη. 



Γι αυτό καλό θα ήταν να δείχνουμε μεγαλοψυχία!