29 Αυγ 2020

Η ευχαριστήρια επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αθικίων για την συνέπεια του υφυπουργού Χρίστου Δήμα


Τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αθικίων συναντήθηκαν την Τετάρτη 26/08/2020  στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον κ. Χρίστο Δήμα  Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας. Μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση αυτή,  η υποδοχή ήταν ένθερμη...


από πλευράς υπουργού.
Ο κ. Δημας άκουσε τα προβλήματα του Συνεταιρισμου και τις ανησυχίες και  διαβεβαίωσε πως είναι πρόθυμος να σταθεί στο πλευρό των αγροτών και να τους στηρίξει έμπρακτα.Έγινε η αρχή για μια όμορφη και επικοδομητική  συνεργασία με σκοπό  να υλοποιηθούν στόχοι που έχουν τεθεί και να επιλυθούν σοβαρά προβλήματα που δυσχαιρένουν την λειτουργία του Συνεταιρισμου. 
Φαίνεται πως ο υπουργός υπήρξε πολύ συνεπής και άμεσος σε αυτά που ζητήθηκαν και σχεδιάστηκαν στη συνάντηση γιατί ο Συνεταιρισμός του έστειλε και επιστολή με την οποία τον ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση. 

Ο κ. Δήμα από την πλευρά του τόνισε πως : "Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που ζούμε σε πολλά επίπεδα, πόσο μάλλον ο πρωτογενής τομέας, οι αγρότες και οι παραγωγοί μας, χρειάζονται την αμέριστη στήριξη μας.Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή να βοηθώ με όποιον τρόπο μπορώ τον τόπο μου, την Κορινθία και έτσι θα συνεχίσω να κάνω με όλες μου τις δυνάμεις."