7 Ιουλ 2020

Έσταξε… φαρμάκι για το ΚΙΝΑΛ ο Μαλέλης – «Μόνο πίκρα για αυτούς τους λίγους»


Τη δυσαρέσκεια και τη λύπη του, για την είδηση ότι το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει τελικά το νομοσχέδιο της ΝΔ για τις διαδηλώσεις, εξέφρασε με μια αιχμηρή του τοποθέτηση ο πρώην γραμματέας Επικοινωνίας της Χαριλάου Τρικούπη, Σταμάτης Μαλέλης. 


Συγκεκριμένα, ο κ. Μαλέλης σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Το ΚΙΝΑΛ συμφωνεί με το νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις!!! Μόνο πίκρα για αυτούς τους λίγους που δεν διαισθάνονται τις ιστορικές τους ευθύνες! Κρίμα».

Η σχετική ανάρτηση:

Tweet

Stamatis Malelis@stamatismalelis·3 ώ


Το ΚΙΝΑΛ συμφωνεί με το νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις!!! Μόνο πίκρα για αυτούς τους λίγους που δεν διαισθάνονται τις ιστορικές τους ευθύνες ! Κρίμα #συγκεντρώσεις #πολιτικη


Το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις – «Το αλλάξαμε ριζικά», δήλωσε η Γεννηματά


Άλλο ρύθμιση και κανόνες και άλλο κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων, που για μας είναι αδιαπραγμάτευτα, τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις αποφάσισε το Κίνημα Αλλαγής μετά από σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος το μεσημέρι παρουσία της Φώφης Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε, πως «με την καθοριστική παρέμβασή μας, αλλάξαμε ριζικά το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που απαγόρευε, ουσιαστικά, τις διαδηλώσεις. Ήθελε ανοιχτό το κέντρο αλλά οδοφράγματα στις πορείες».

Υπογράμμισε, πως είναι «άλλο ρύθμιση και κανόνες και άλλο κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων, που για μας είναι αδιαπραγμάτευτα. Από τις θεσμικές εγγυήσεις, κερδισμένοι είναι οι πολίτες».

Τόνισε, ακόμη, ότι «η μετωπική σύγκρουση που στήθηκε και στο θέμα αυτό, θα οδηγούσε σε νέες βίαιες συγκρούσεις στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας».


«Ψηφίζουμε επί της αρχής το νέο πια νομοσχέδιο και παλεύουμε για περαιτέρω βελτίωση. Δημιουργική αντιπολίτευση απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό», υπογράμμισε.


ΠΗΓΗ: altsantiri.gr