13 Μαΐ 2020

Α.Σιάχος: "Ο κ. Παπαδημητρίου δεν ήλθε ποτέ να ενημερωθεί, να συνεργαστεί αλλά και να διαπιστώσει τι συμβαίνει στον τόπο του αυτές τις ημέρες"


Απάντηση σε δημοσιεύματα που ήθελαν ο πρόεδρος της Δ.Ε. Ζευγολατιού να μιλά για κακοτεχνίες στο έργο των ασφαλτοστρώσεων που γίνονται αυτό τον καιρό έδωσε σήμερα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βέλου Βόχας Ανδρέας Σιάχος:
"Είναι εμφανής η αναστάτωση της αντιπολίτευσης...
μόλις διαπιστώθηκε η θετική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας του Ζευγολατιού από τις ασφαλτοστρώσεις των βασικών δρόμων της περιοχής, που αλλάζουν την αισθητική και την καθημερινότητα της. 
Αυτό όμως είναι και το νόημα των έργων και γι αυτό εκεί προτάσσουμε το ενδιαφέρον μας, την μεθοδικότητά μας και την σοβαρότητά μας. 
Δυστυχώς, ουδέποτε ο κ. Παπαδημητρίου ήλθε σε συνεννόηση μαζί μας για να ενημερωθεί, να συνεργαστεί αλλά και να διαπιστώσει τι συμβαίνει στον τόπο του αυτές τις ημέρες. 
Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Παπαδημητρίου είναι πώς θα γίνει δήμαρχος ο κ. Μανάβης.
Κατανοώ την σπουδή, λόγω και της συγγενικής τους σχέσης, αλλά όταν αυτή αλλοιώνει την πραγματικότητα συνειδητά και δεν συνάδει και με την θεσμική του θέση, θα υπογραμμίζεται η στοχευμένη παραμόρφωση της αλήθειας.
 Παρ' όλα αυτά, εμείς περιμένουμε ακόμα τον κ. Παπαδημητρίου να έλθει να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε από κοινού στον τόπο μας."