4 Μαΐ 2020

Καθαρίζει ο χώρος γύρω από την κεντρική διώρυγα του ΑΟΣΑΚ


Aυτή η εικόνα πλέον αποτελεί παρελθόν,αφού ξεκίνησε από χθες η αποκομιδή των απορριμμάτων και η καθαριότητα της περιοχής εκατέρωθεν της κεντρικής διώρυγας του ΑΟΣΑΚ που διέρχεται και από το δήμο Βέλου-Βόχας. 



Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους δημότες  γνωστό σε όλους μας και αντιμετωπίσιμο όταν και εφόσον είναι εφικτό απ’ τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Το έργο που περιλαμβάνει την απομάκρυνση απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί στην περιοχή. 


Το έργο πραγματοποιείται χάρη στις επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Αννίβα Παπακυριάκου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου, όπου από την αρχή του έτους, προσπαθούν να διασφαλίσουν την αποκομιδή τους.



Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήλωσε την ικανοποίησή του, γνωρίζοντας βέβαια τη δύσκολη εναπόθεση αυτών σε χώρους συλλογής τους και επισήμανε ότι τα συγκεκριμένα απορρίμματα είναι ιδιωτικής προέλευσης και κάποιοι τα απέρριψαν ΑΠΛΑ εκεί.



Τέλος καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Βέλου Βόχας και όχι μόνο, να επιδείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.




...