11 Μαρ 2020

Γ. Πετρίτσης: Η παρακαταθήκη του Πέτρου Τατούλη αποδεικνύεται σε κάθε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ή του Περιφερειακού Συμβουλίου


"Η παρακαταθήκη της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη είναι τελικά πολύ πιο σημαντική από όσο πίστευαν κάποιοι." γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook μετά το πέρας της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο περιφερειακός σύμβουλος..


 Γιώργος Πετρίτσης, με αφορμή τα έργα που εγκρίθηκαν χθες απο την επιτροπή και αφορούν εκτός των άλλων και την Κορινθία. 

Αυτά είναι:


-Γήπεδο Ολυμπιακού Λουτρακίου : 200.000 ευρώ ( διαβίβαση πρακτικού αξιολόγησης προσφορών .Το έργο δημοπρατήθηκε 3-5-2019 )

-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου : 1.270.000 ευρώ  (Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο:
« Κτιριολογική και ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση ιστορικού-λαογραφικού μουσείου Κορίνθου ». Η απόφαση ένταξης του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020 » έγινε την 1-3-2019 και στις 21-5-2019 απόφασιστηκε από τον υφυπουργό Οικονομίας η έγκριση της ένταξης του έργου στο ΠΔΕ 2019 )

-Επαρχιακή οδός Σχίνου – Αλεποχωρίου : 1.130.000 ευρώ ( παράταση ολοκλήρωσης του έργου με αρχική ημερομηνία δημοπράτησης του έργου 7-9-2018 )


"Η παρακαταθήκη της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη είναι τελικά πολύ πιο σημαντική από όσο πίστευαν κάποιοι.
Αποδεικνύεται πλέον σε κάθε συνεδρίαση, είτε της Οικονομικής Επιτροπής, είτε του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Χαιρετίζουμε την στάση της νέας περιφερειακής αρχής, να συνεχίσει αυτά τα σημαντικά έργα σε κάθε περιφερειακή ενότητα.
Εμείς θα είμαστε παρόντες να υπερασπίζουμε αλλά και να στηρίζουμε ένα τόσο σημαντικό έργο που έγινε τα προηγούμενα χρόνια .

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, γιατί παραμείναμε όρθιοι, εκεί που κάποιοι άλλοι κρύφτηκαν για να μην δείξουν,ότι συνυπήρξαν πέντε ή και περισσότερα χρόνια συνεργάτες του ,για να μην πουν καν ότι τον ξέρουν .

Λειτούργησαν σαν « Δούρειοι ίπποι » για να πετύχουν τον σκοπό τους . Και όλα αυτά για την τρυφή μιας κομματικής θέσης εξουσίας .

Το κακό όμως για αυτούς , είναι ότι η κοινωνία τους γνώριζε καλύτερα, από όσο νόμιζαν και τους περισσότερους τους τιμώρησε χαρακτηριστικά όπου διεκδίκησαν την ψήφο των πολιτών , αφήνοντας τους εκτός νυμφώνος.

Εμείς είτε το θέλουν , είτε όχι παραμένουμε θιασώτες σε αυτό που έχει πει ο Daniel O’ Connell : « Τίποτε δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος» λέει ο κ. Πετρίτσης.