11 Μαρ 2020

Ορκίστηκε η Σούλα Μπιτσάκου νέα δημοτική σύμβουλος Βέλου Βόχας


Ορκίστηκε σήμερα δημοτική σύμβουλος Βέλου Βόχας  η Σούλα Μπιτσάκου, μετά την παραίτηση Βουδούρη. Η παράταξη "Το Μέλλον Σήμερα" αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως "Η Σούλα Μπιτσάκου υπέγραψε το πρωτόκολλο ορκωμοσίας...


της ενώπιον του δημάρχου Βέλου-Βόχας, συγκινημένη αφενός για το βάρος και την ευθύνη που αναλαμβάνει έναντι των δημοτών που εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας, αφετέρου για τη στιγμή της δικαίωσης και της αποκάστασης της δικαιοσύνης και της νομιμότητας.

Η παράταξή μας θα συνεχίσει με νέα ορμή και νέο κουράγιο να εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο τις φωνές όλων αυτών που ενστερνίζονται τις αρχές και τις αξίες μας, τη συνεργασία, τη συνέργεια, τη συναδελφικότητα, τις καινοτόμες ιδέες, την προστασία του περιβάλλοντος, των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικά ομάδων και όλων των αρχών και διακηρύξεων που 7 χρόνια τώρα η παράταξή μας υπηρετεί αταλάντευτα."

Ενώ ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος  ανέφερε τα εξής:

"To Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο χώρος στον οποίο πρέπει να συντίθενται οι απόψεις όλων μας με διάλογο, συνεργασία και γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.
Σ' αυτό το πλαίσιο καλωσορίζουμε τη νέα δημοτική σύμβουλο κα. Σούλα Μπιτσάκου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα."