19 Ιαν 2020

Ο Ν. Λόης για την Αι. Σακελλαροπούλου


Για την πρόεδρο του ΣτΕ κ.Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έχουν γραφεί πολλά αυτή την εβδομάδα, μετά την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς της δια στόματος πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 


Ο δικηγόρος Νίκος Λόης αναφέρεται στην σελίδα του στο facebook στην υπόθεση της Μαρίνας Λουτρακίου όπου η δικαστικός είχε απορρίψει τις αιτήσεις  κάποιων Λουτρακιωτών που επεδίωκαν  την ακύρωση της απόφασης του Α. Σαμαρά ως υπουργού Πολιτισμού και του ΚΑΣ που είχαν ήθελαν  να μην γίνει το έργο γιατί θα προκαλούσε έμμεση  οπτική βλάβη στους επισκέπτες του Αρχαίου Διόλκου .
Διαβάστε, εκτός των άλλων,  τι γράφει ο κ. Λόης:

"Η κυρία Σακελλεροπούλου ήταν εισηγήτρια του Ε Τμήματος του ΣτΕ και εισηγήθηκε να απορριφθούν οι αιτήσεις, εμού και άλλων συνδημοτών μου, για την ακύρωση της απόφασης Σαμαρά, ως Υπουργού Πολιτισμού και του ΚΑΣ, οι οποίοι αποφάσισαν να μην γίνει ο Τουριστικός Λιμένας Λουτρακίου (ΜΑΡΙΝΑ), επειδή θα προκαλούσε έμμεση οπτική βλάβη στους επισκέπτες του Αρχαίου Διόλκου, ( ο οποίος σημειωτέον έχει βυθιστεί), λόγω της μεγάλης ακτογραμμής του έργου της Μαρίνας(!!!). Έτσι δεν έγινε η δημόσια επένδυση , αξίας 60 εκατομμύρια ευρώ .  Τώρα θα γίνει και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επειδή ήταν προστάτης του περιβάλλοντος και γυναίκα Δικαστής. "