1 Δεκ 2019

Η ευχαριστήρια επιστολή της Α. Κοντονή στον Π. Πιτσάκη


Μετά την πρόσφατη επίσκεψη υφυπουργών της κυβέρνησης σε Κορινθιακές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και η ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Παναγιώτης Πιτσάκης, δέχτηκε ευχαριστήρια επιστολή για την πρωτοβουλία του αυτή, από την επιχειρηματία κα Άννα Κοντονή.



Η κα. Κοντονή αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα μας, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας, θα θέλαμε πρωτίστως να σας ευχαριστήσουμε για την χθεσινή επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις μας, συνοδεύοντας τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας, όπως είναι και ιδιαίτερη η ικανοποίηση μας από το περιεχόμενο και το πνεύμα των συζητήσεων επί των θεμάτων που ετέθησαν, οι οποίες ήταν ουσιαστικές επί θεμάτων εξέχουσας σημασίας για την οικονομία της πατρίδας μας, για την επιβίωση του πρωτογενούς παραγωγικού κλάδου της κτηνοτροφίας και, κατ’ επέκταση, για την εταιρεία μας.

Επίσης, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την συμβολή σας, αφού με τις γνώσεις σας υποστηρίξατε την ουσία της επίσκεψης του Υφυπουργού και τα προς συζήτηση φλέγοντα θέματα.

Μετά τιμής
Άννα Κοντονή