12 Νοε 2019

Δημοπρατεί το πιο σπουδαίο έργο για το Κιάτο ο Σταματόπουλος


Απο την άλλη τι να πεις για τον Σπύρο Σταματόπουλο, που ο δήμος του επλήγη πέρυσι απο τον Ζορμπά και έτρεξε όσο κανείς για να τον εντάξει σε όλα τα προγράμματα αποκατάστασης;
Έτσι μαθαίνουμε πως δημοπρατείται την Πέμπτη    ένα τεράστιο έργο και σπουδαίο για την πόλη του Κιάτου :«Έργα Αποχέτευσης Ομβρίων της Πόλης του Κιάτου» προϋπολογισμού €2.170.000.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», Άξονας Προτεραιότητας: «Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές».
Προβλέπεται η κατασκευή 9 αγωγών όμβριων κατά μήκος των οδών Πούλου, 28ης Οκτωβρίου, Αράτου, Σικυώνος, Νικηταρά-Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Ανδρούτσου, Ανδρούτσου Αστ. Κοββατζή, Αριστοτέλους-Κανάρη-Νικηταρά, Απελλού-Δημοκρατίας με τα αντίστοιχα φρεάτιά τους και τα στόμια υδροσυλλογής. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις αποκατάστασης σε όλο το μήκος και το πλάτος των ανωτέρω οδών.
Τέλος, το έργο προβλέπει τη σύνδεση των αγωγών που θα κατασκευαστούν με τους υφιστάμενους αγωγούς που εκβάλλουν είτε στη θάλασσα είτε στον χείμαρρο Ελισσώνα.