9 Νοε 2019

Κάθε Έλληνας θα μπορεί να πουλήσει την ελληνική του υπηκοότητα 2 εκατομμύρια ευρώ


Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους Έλληνες, το σχέδιο της κυβέρνησης να μπορεί κάθε Έλληνας να πουλήσει την ελληνική υπηκοότητα που διαθέτει σε έναν αλλοδαπό, ώστε να λυθεί το οικονομικό...


πρόβλημα των Ελλήνων και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.
Κάθε Έλληνας θα μπορεί να πουλήσει την ελληνική του υπηκοότητα σε έναν αλλοδαπό αντί του ποσού των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Αρχικά, η κυβέρνηση σκεφτόταν να παίρνουν την ελληνική υπηκοότητα οι πολίτες τρίτων χωρών που θα αποκτούσαν στην Ελλάδα ακίνητη περιουσία 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό, όμως, θα ήταν άδικο για τους Έλληνες που δεν διαθέτουν ακίνητη περιουσία, οπότε η κυβέρνηση αποφάσισε να μπορεί ο κάθε Έλληνας να πουλήσει την υπηκοότητά του 2 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο, κανένας Έλληνας δεν θα έχει πια οικονομικό πρόβλημα, ενώ θα μας μείνουν και τα σπίτια.

Όπως καταλαβαίνουμε, όλοι οι Έλληνες είμαστε πια εκατομμυριούχοι, αφού είναι βέβαιο πως εκατοντάδες εκατομμύρια ξένοι θέλουν να γίνουν Έλληνες (γιατί μας θαυμάζουν και μας ζηλεύουν) οπότε θα συρρεύσουν στην Ελλάδα, για να αγοράσουν την ελληνική υπηκοότητα.

Βέβαια, η τιμή των 2 εκατομμυρίων ευρώ για την ελληνική υπηκοότητα είναι πολύ χαμηλή, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές ελληνικής υπηκοότητας είναι πάρα πολλοί.
Οπότε, μη βιαστείτε να πουλήσετε την ελληνική σας υπηκοότητα, αφού είναι βέβαιο, πως, αφού πουληθούν οι πρώτες ελληνικές υπηκοότητες, θα ανεβούν πολύ οι τιμές και θα μπορείτε να πουλήσετε την ελληνική σας υπηκοότητα ακόμα και ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Το θετικό είναι, πως εμείς οι Έλληνες δεν θα έχουμε πια την ελληνική υπηκοότητα, οπότε το χρέος της χώρας θα πρέπει να το πληρώσουν αυτοί που θα αγοράσουν την ελληνική υπηκοότητα.

Παράλληλα, εμείς (που θα είμαστε πια εκατομμυριούχοι αλλά δεν θα έχουμε ελληνική υπηκοότητα) θα εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα της χρυσής βίζας για να μείνουμε στην Ελλάδα και να κάνουμε διακοπές μέχρι να τα τινάξουμε, ενώ θα απολαμβάνουμε και όλα τα προνόμια των ξένων επενδυτών, αφού η κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει την Ελλάδα φορολογικό παράδεισο και για τους ξένους μεγιστάνες και όχι μόνο για τους Έλληνες, όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Όσο για την ελληνικότητά μας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού είναι γνωστό πως Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι, ενώ έχουμε και το γαμάτο ελληνικό DNA που δεν μπορεί να μας το πάρει κανείς.

ΠΗΓΗ: pitsirikos.net