25 Οκτ 2017

Το τζόκινγκ του Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον δείχνει πως πάμε για εκλογές


Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα, να κάνει τζόκινγκ στην Ουάσιγκτον και ασκήσεις στο Σικάγο, αφού ο Αλέξης είναι γνωστός για την τεμπελιά του και το άραγμα στον καναπέ με το ένα πόδι πάνω στ’ άλλο.

Κάποιοι υποστηρίζουν, πως οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα να γυμνάζεται, αποτελούν προϊόν Photoshop ή ότι ο πρωθυπουργός πόζαρε με αθλητικό στιλ για επικοινωνιακούς λόγους.

 Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει, πώς ένας άνθρωπος που περπατούσε μόνο για να πάει από τη μια καρέκλα στην άλλη (και έκανε έναν κοιλιακό την ημέρα, την ώρα που σηκωνόταν από το κρεβάτι), το έριξε ξαφνικά στο τρέξιμο.

Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά.

Η ξαφνική στροφή του Αλέξη Τσίπρα στις αθλητικές δραστηριότητες δείχνει, πως πηγαίνουμε για εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να κάνει εκλογές και πρέπει να είναι σε φόρμα, για να τις κερδίσει.

Κακά τα ψέματα, ο μόνος τρόπος να γίνει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, είναι ο Αλέξης να θυμίσει το τρελό γκομενάκι, που ήταν στις αρχές του 2015, όταν έγινε πρωθυπουργός.

Μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας, ο Τσίπρας άρχισε να παχαίνει, λες και πήρε σε κιλά όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις που δεν κράτησε.

Η εικόνα του ξεχειλωμένου Τσίπρα, θύμιζε τον Κώστα Καραμανλή στις δόξες του και προκαλούσε απογοήτευση στις θαυμάστριες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι ο Αλέξης Τσίπρας προτιμούσε πια ερημικές παραλίες για τα μπάνια του, αφού είχε παχύνει τόσο πολύ, που, αν τον πήγαιναν σε καμιά πλαζ με κόσμο, θα έπρεπε να τον κατεβάσουν στην παραλία με σεντόνι.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θορυβήθηκαν από τη μετάλλαξη του Τσίπρα σε μπουχέσα, οπότε (με πρωτοβουλία του Νίκου Βούτση) μαζεύτηκαν σε μια ψησταριά και, ενώ καταβρόχθιζαν τα κοντοσούβλια και τις γαρδούμπες, αποφάσισαν, να βάλουν τον Αλέξη σε δίαιτα και γυμναστική.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος απείλησε τον Αλέξη Τσίπρα, πως, αν δεν χάσει τριάντα κιλά, θα κατέβει στις επόμενες εκλογές με προεκλογικό σποτ, στο οποίο θα ζητάει την ψήφο των Ελλήνων, για να αδυνατίσει τον μικρό Αλέξη.


Μετά από όλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει διατροφή και τρέξιμο, για να γίνει ξανά το τεκνάκι που έκλεψε τις καρδιές και τις ψήφους των Ελληνίδων και των μαμάδων τους.

Ένας Αλέξης Τσίπρας που θα θυμίζει το γελαστό παιδί του 2015 που θα άλλαζε τον κόσμο, είναι βέβαιο πως θα κερδίσει πάλι τις ψήφους των γυναικών, αφού οι Ελληνίδες είναι μ@λακισμένες, ενώ και οι Έλληνες είναι αρκετά μ@λάκες, για να τον ψηφίσουν ξανά.

Βέβαια, αν ο Τσίπρας το παρακάνει με το τρέξιμο, μπορεί να χάσει τις ψήφους των παλαιοπασόκων, που ξέρουν καλά, πως ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα έτρεχε, ακόμα κι αν έπιανε φωτιά το σπίτι του.

Η στροφή του Αλέξη Τσίπρα στη γυμναστική έχει προβληματίσει το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, που εξετάζει το ενδεχόμενο, να παχύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη (για να μοιάζει κάπως πιο σοβαρός), αλλά, ότι και να κάνεις με τον Κυριάκο, είναι αδύνατο, να πάψει να έχει τον ανθρωποδιώχτη.

(Αλέξη, μην το παρακάνεις με το τρέξιμο, γιατί πάσχεις από χονδρογοφίαση και οι μπουτάρες σου θα γίνουν διπλάσιες.)



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net