25 Σεπ 2017

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών


Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, γιατί, σαν να μην έφτανε που κυβερνούσε την Γερμανία το ακροδεξιό κόμμα της Μέρκελ, ήρθε και το ακροδεξιό AfD να βγει τρίτο κόμμα, ώστε να αποδειχτεί, πως η πατρίδα μας η Ευρώπη έχει γεμίσει πάλι φασισταριά.

Το AFD υποστηρίζει, πως θα κυνηγήσει την Μέρκελ και πως θα πάρει πίσω την...


Γερμανία από τους μουσουλμάνους, οπότε μπορεί να αρχίσουν να σκοτώνονται οι Γερμανοί μεταξύ τους και να σωθεί η πατρίδα μας, η Ευρώπη.

Μια από τους προέδρους του AfD είναι η Αλίς Βάιντελ, η οποία είναι λεσβία, αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί προτέρημά της, γιατί όλοι ξέρουμε, πως είναι καλύτερα να κάνεις σχέση με μια γυναίκα παρά με έναν άνδρα, γιατί αφενός οι γυναίκες είναι πιο όμορφες και μυρίζουν πιο ωραία, και αφετέρου θα πλύνουν και κάνα πιάτο και θα ρίξουν και κάνα σφουγγάρισμα.

Πάντως, έχουν προοδεύσει οι φασίστες στην Ευρώπη, γιατί τώρα λένε ανοιχτά πως είναι oμοφυλόφιλοι, ενώ στο παρελθόν πηδιόσαvτε συνέχεια οι άνδρες με τους άνδρες και οι γυναίκες με τις γυναίκες, αλλά το έπαιζαν όλοι στρέιτ.

Το SPD ήταν δεύτερο κόμμα με πολύ πεσμένο ποσοστό, γιατί και οι σοσιαλδημοκράτες είναι φιλελέδες και εθνικιστές, οπότε καλύτερα οι Γερμανοί να ψηφίζουν κατευθείαν τους ακροδεξιούς, που δεν ντρέπονται να πουν πως είναι φασίστες.

Πάντως, τώρα οι σοσιαλδημοκράτες δηλώνουν, πως δεν θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση συνασπισμού και θα κάνουν αντιπολίτευση· δηλαδή τώρα οι σοσιαλδημοκράτες θα κατηγορούν όλα αυτά που ψήφιζαν τα προηγούμενα χρόνια, που ήταν παρέα στην κυβέρνηση με τους χριστιανοδημοκράτες.

Όλοι κάνουν τους έκπληκτους με την άνοδο της ακροδεξιάς και στην Γερμανία, αλλά κανείς δεν λέει, πως είναι η συμπεριφορά των γερμανικών κυβερνήσεων, που κάνει πολλούς Γερμανούς να πιστεύουν, πως είναι ανώτεροι από τους άλλους ανθρώπους.

Και όλοι θυμόμαστε, τι συνέβη την τελευταία φορά, που οι Γερμανοί πίστεψαν στην υπεροχή τους έναντι των άλλων λαών.

Από την αυταρχική στάση της Γερμανίας, έναντι των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, ξεκινάει η διαρκής άνοδος των εθνικιστικών και ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη.

Επίσης, κανείς δεν λέει, πως δεν είναι καθόλου υπέρ της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να εξαρτάται η τύχη της από την Γερμανία και τις γερμανικές εκλογές.

Τώρα η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να δει με ποια κόμματα θα κάνει κυβέρνηση, αλλά όλα τα γερμανικά κόμματα είναι εθνικιστικά, οπότε θα την βρει τη λύση.

Στο κάτω-κάτω της γραφής, είναι οι αγορές που κυβερνούν και όχι τα κόμματα, οπότε ας κάνουν εκεί μια κυβέρνηση για τα μάτια του κόσμου και να μη μας τα κάνουν μπαλόνια με τις διαπραγματεύσεις και τις αναλύσεις ή με νέες εκλογές.

Με το AFD στη γερμανική Βουλή, θα μπορεί η Μέρκελ να το παίζει δημοκράτισσα, και να μην καταλαβαίνουν τα χάπατα, πως είμαστε περικυκλωμένοι από φασίστες.

Το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών δεν είναι καλό για τη χώρα μας, γιατί το ιδανικό θα ήταν να πάρει το AfD ποσοστό 60%, ώστε να αποχωρήσει η Γερμανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να κλείσει τα σύνορα, για να κουτουπώνονται οι Γερμανοί μόνο αναμεταξύ τους και να βγάζουν καθαρόαιμους φασίστες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συμμετάσχει στη νέα γερμανική κυβέρνηση, αλλά η Νέα Δημοκρατία θέλει να συμμετάσχει κι αυτή, γιατί, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να υποστηρίξει τα συμφέροντα της Γερμανίας πιο καλά από τους συριζαίους.

Πάντως, είναι πολύ καλό, που πληθαίνουν τα φασισταριά και στην Γερμανία, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως ο φασισμός είναι δημιούργημα της πατρίδας μας της Ευρώπης, οπότε ο φασισμός είναι κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν.


Read more: pitsirikos.net