8 Απρ 2017

Εντείνεται η δράση της ΄ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ΄ μέχρι τη Μ. Τετάρτη


Εντείνονται αυτές τις μέρες οι δράσεις της ΄ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ΄ εν όψει και των Άγιων ημερών που έρχονται, ώστε όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, να περάσουν όσο γίνεται καλύτερα και έχοντας τουλάχιστον τα αναγκαία...


Με μεγάλη χαρά οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» δέχτηκαν σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου, την προσφορά ενός τόνου κοτόπουλων «ΠΙΝΔΟΣ» εκ μέρους της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μέρος της οποίας απεστάλη και στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Ι. Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Παύλου, του Ι. Ναού Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου και του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου. Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου εξέφρασε με ευγνωμοσύνη τις ευχαριστίες της στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για τη φιλάνθρωπη προσφορά της, ευχομένη υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου κ. Εφραίμ και των ασκουμένων σε Αυτή Πατέρων και Αδελφών.
Να σημειώσουμε ότι οι δράσεις της ΄Θεοπροσφοράς΄ για τις ημέρες του Πάσχα ολοκληρώνονται την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, οπότε όσοι φορείς, σύλλογοι, σωματεία, επιχειρηματίες και ιδιώτες επιθυμούν να προσφέρουν, ας σπεύσουν για το πολύ σημαντικό και Θεάρεστο αυτό έργο. Για πληροφορίες – διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Rap Media, στο τηλ. 2741600888, ενώ στη σχετική σελίδα στο Facebook (https://facebook.com/ueoprosfora), μπορείτε δηλώσετε τη συμμετοχή και υποστήριξή σας και να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της κοινωνικής αυτής δράσης.