24 Απρ 2017

Η Νέα Δημοκρατία φέρνει τη Λάουρα στη Βουλή


Φωτιά πήρε το πολιτικό σκηνικό, μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρει στη Βουλή το θέμα της Λάουρας από το Survivor.

Μετά την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας, να φέρει στην Βουλή τις εξελίξεις στη Βενζουέλα, ο Κυριάκος...


Μητσοτάκης χοντραίνει ακόμα περισσότερο το πολιτικό παιχνίδι, φέρνοντας στη Βουλή το θέμα της Λάουρας.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει από την κυβέρνηση να απαντήσει, στο γιατί πήγε η Λάουρα (με τον κώλoν τον τόσον) στο Survivor, αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλουν την υψοφοβία της Λάουρας.

Παράλληλα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλουν την κυβέρνηση, πως έστειλε στον Άγιο Δομίνικο μια παίκτρια που φοβάται το νερό και έκανε την Ελλάδα ρεζίλι στο εξωτερικό.

Μάλιστα, με ειρωνικό τρόπο, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ρωτάνε, αν η Λάουρα (εκτός από όλους τους άλλους φόβους) έχει και τον φόβο του πέoυς.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αφήνουν υπόνοιες, πως η Λάουρα είναι τεμπέλα συριζαία και πως μπήκε στο Survivor με μέσο.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει από την κυβέρνηση, να φέρει τη Λάουρα πίσω στην Ελλάδα ή ακόμα καλύτερα να την στείλει στην Βενεζουέλα.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει, η Λάουρα να αντικατασταθεί με τον Βασίλη Κικίλια.

Μετά το θέμα της Λάουρας, η Νέα Δημοκρατία θα φέρει στην Βουλή το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της εξαφάνισης του ελέφαντα της Σουμάτρας.

(Σε μια χρεοκοπημένη και διαλυμένη χώρα, ο πρόεδρος ενός από τα κόμματα που είναι υπεύθυνα για την χρεοκοπία της χώρας, φέρνει για συζήτηση στη Βουλή τις εξελίξεις στη …Βενεζουέλα. Μνημόνια μέχρι να κερδίσει η Λάουρα το Survivor).


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net