12 Νοε 2016

Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ δείχνει, πως πρέπει να κόψουμε τους μεσάζοντες πολιτικούς


Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ είναι ένα ακόμα θετικό βήμα για την οικονομία της αγοράς (της οποίας είμαστε όλοι υπήκοοι) αλλά και μια ακόμα νίκη για την διαφάνεια και την δημοκρατία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεγαλοεπιχειρηματίας, οπότε είναι ιδανικός για πρόεδρος των ΗΠΑ.


 Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι και Πρόεδροι της Δημοκρατίας έχουν μετατραπεί σε πλασιέ εταιρειών και ταξιδεύουν σε άλλες χώρες, για να κάνουν συμφωνίες για τις εταιρείες.

Οπότε, είναι προτιμότερος για Πρόεδρος των ΗΠΑ ένας μεγαλοεπιχειρηματίας, όπως ο Τραμπ, παρά η Χίλαρι Κλίντον, που είναι μια υπάλληλος του Ρότσιλντ.

Αν θέλει ο Ρότσιλντ, ας κατέβει υποψήφιος για Πρόεδρος και ας σταματήσει να βάζει υποψήφιους τους δούλους του και τα σκυλάκια του.

Βέβαια, έχουν λυσσάξει οι επαγγελματίες πολιτικοί με τον Τραμπ, γιατί τους χαλάει την πιάτσα.

Όλοι αυτοί οι άχρηστοι πολιτικοί (σαν την Μέρκελ, τον Ολάντ, τον Ρέντσι κλπ) έχουν πάρει ανάποδες με τον Τραμπ, γιατί καταλαβαίνουν, πως έρχεται και η σειρά τους να αντικατασταθούν από ολιγάρχες και θα μείνουν άνεργοι.

Πρέπει οι ηγέτες των χωρών να είναι ολιγάρχες.

Φτάνει πια με τους επαγγελματίες πολιτικούς.

Πρέπει να κόψουμε τους μεσάζοντες.

Γιατί να γυρνάει σαν τρελή τον κόσμο η Άνγκελα Μέρκελ, για να πουλάει τα προϊόντα της Siemens και να μην το κάνει ο κ. Ζίμενς;

Αυτό είναι το σωστό.

Γιατί να μπαίνουν οι πολιτικοί ανάμεσα στο λαό και τους ολιγάρχες;

Γιατί να τσακώνονται οι φτωχοί με τους ζάπλουτους (για να έχουν δουλειά οι μεσάζοντες πολιτικοί) και να μην ψηφίζουμε δημοκρατικά τους ολιγάρχες που αγαπάμε;

Γιατί να μην πετύχουμε την άμεση ολιγαρχία;

Λαός και ολιγάρχες μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι πολιτικοί μας χωρίζουν και μας φέρνουν σε κόντρα.

Αν κόψουμε τους πολιτικούς και κάνουμε πρωθυπουργούς και προέδρους τους ολιγάρχες, θα τελειώσουμε οριστικά με την διαπλοκή. Θα την πατήσουμε κάτω την διαπλοκή, γιατί οι ολιγάρχες θα είναι πρωθυπουργοί και δεν θα έχουν με ποιον να διαπλακούν.

Και στην Ελλάδα να σταματήσουν αυτές οι διχαστικές ανοησίες με την Αριστερά και την Δεξιά.

Να ψηφίζουμε για πρωθυπουργό ανάμεσα στον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη, τον Μπόμπολα και τον Αλαφούζο.

Οι δεξιοί θα ψηφίζουν Λάτση, οι αριστεροί Βαρδινογιάννη, οι κεντρώοι Μπόμπολα, οι ακροδεξιοί Αλαφούζο, κι εμείς της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα επιλέγουμε ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη, με την ελπίδα να ενωθούν μια μέρα, για να πάρουν τα όνειρά μας εκδίκηση και να κάνουμε έφοδο στον ουρανό.



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net