25 Οκτ 2016

Ο Πάνος Καμμένος πλάκωσε στο ξύλο τον Άδωνι Γεωργιάδη επειδή προσέβαλε τους κομμουνιστές


Φωτιά πήρε πάλι το πολιτικό σκηνικό μετά τον ξυλοδαρμό του Άδωνι Γεωργιάδη από τον Πάνο Καμμένο, εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε ο πρώτος κατά των αριστερών και των κομμουνιστών. 
Μόλις ο Πάνος Καμμένος άκουσε τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι οι...


αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και πως οι κομμουνιστές πρέπει να φυλακίζονται, βγήκε εκτός εαυτού, πήγε στην Βουλή και άρχισε να τον ψάχνει.

Ο Πάνος Καμμένος βρήκε τον Άδωνι Γεωργιάδη στις τουαλέτες της Βουλής και του ζήτησε να ανακαλέσει, γιατί δεν δέχεται να κατηγορεί κάποιος τους συντρόφους του.

«Άντε, ρε μπούρδα, που το παίζεις τώρα και κομμουνιστής» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Πάνο Καμμένο (ενώ τίναζε το τσουτσούνι του), οπότε ο Πάνος Καμμένος τον άρπαξε από το πέτο και του έxωσε το κεφάλι μέσα στη χέστρα, όπου είναι και η σωστή θέση για το κεφάλι του Άδωνι.

«Ανακάλεσε, ρε φασίστα γερμανοτσολιά» έλεγε ο Καμμένος στον Άδωνι, αλλά ο Άδωνις δεν ανακαλούσε, οπότε ο Καμμένος τράβηξε το καζανάκι, με αποτέλεσμα να ξεβάψουν κάπως τα μαλλιά του Άδωνι, ο οποίος δεν έχει μόνο πρόβλημα τριχόπτωσης αλλά και με τις άσπρες τρίχες και παλεύει μόνος του ο κακομοίρης στο σπίτι με τα χρωμοσαμπουάν.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καμμένος έβγαλε το κεφάλι του Άδωνι από τη χέστρα και τον πλάκωσε στις μπουνιές, ζητώντας του να τραγουδήσει την Διεθνή.

Ο Άδωνις δεν ήξερε την Διεθνή, οπότε ο Πάνος Καμμένος φώναξε την Λιάνα Κανέλλη (που είναι κομμουνίστρια από τα γεννοφάσκια της) για να λέει τα λόγια στον Άδωνι.

Αμέσως μετά, ο Πάνος Καμμένος ανάγκασε τον Άδωνι Γεωργιάδη να τραγουδήσει τον ύμνο του ΕΑΜ και το τραγούδι του Άρη Βελουχιώτη, όπου λαμποκοπούν χρυσά σπαθιά, πέφτουν ντουφέκια ανάρια, ο Άρης κάνει πόλεμο μ’ αντάρτες παλικάρια.

«Τους κομμουνιστές δεν θα τους ξαναπιάσεις στο στόμα σου, φασιστάκι» είπε ο Πάνος Καμμένος στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον άφησε να φύγει, αφού πρώτα τον ανάγκασε να αγοράσει κουπόνια του ΚΚΕ.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net