18 Σεπ 2016

Η σιωπηρά ηχηρή ομιλία, της εκπροσώπου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου


Έλενα Χαντζή
 

Μέσα από έναν πολύ πρωτότυπο αλλά συνάμα δυναμικό και πρωτόγνωρο τρόπο παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Πλεύσης Ελευθερίας σε Συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Εκθεσιακό Κέντρο «Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ» αίθουσα "C”.
Η ομιλία κυριολεκτικά δόθηκε από βίντεο...


 με τις θέσεις του κόμματος μέσω γιγαντοοθόνης χωρίς λόγια και παλαιοκομματικά συνθήματα...

Η παρουσίαση ξεκίνησε, με αναφορά στον νομικό φορέα που συστήνεται με πρωτοβουλία του κόμματος και θα παρουσιάσει αύριο τα πρόσωπα, που θα απαρτίζουν αυτό το εγχείρημα στο κέντρο του δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50 στην αίθουσα Αντώνης Τρίτσης στις 7μμ.

Κατά λέξη μέσω των καρτών αναφέρθηκαν τα εξής:

Μέσω του νομικού φορέα θα σας πούμε, αυτό που φοβούνται, εκείνοι που θέλουν να μας πείσουν, ότι δεν υπάρχει τίποτε για να κάνει κανείς, ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, ότι δεν υπάρχει προοπτική, ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη .

Στις 15 Σεπτεμβρίου παγκόσμια ημέρα της Δημοκρατίας η Πλεύση Ελευθερίας και τα ΟΧΙ στα Ναι τους, παρουσιάζουν τον νέο νομικό φορέα που ιδρύουν, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Συμφέροντος με έγκριτους νομικούς και επιστήμονες ως αιχμή του δόρατος και με τους πολίτες συμμέτοχους και συμπαραστάτες .

1ο άρθρο του Συντάγματος:

Θεμέλιο της Δημοκρατίας είναι η λαϊκή κυριαρχία. Αυτό σημαίνει, πως όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται υπέρ αυτού, όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Άρθρο 120 του Συντάγματος:

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, είναι ικανά να τινάξουν στον αέρα κάθε εκβιασμό και να γκρεμίσουν το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα των μνημονίων της Τρόικας και των δανειστών. Δεν είναι μυστικό, υπάρχουν στη Βουλή, υπάρχουν σε κυβερνητικά γραφεία.

Κάποιοι τα θάβουν.

Κάποιοι κάνουν θόρυβο, για να μην ακουστούν. Κάποιοι προσποιούνται, ότι επαναστατούν, αλλά την ίδια ώρα Τρέμουν τις αποκαλύψεις.

Εμείς σήμερα σιωπούμε, για να ακουστεί η φωνή μας και κυρίως αυτά που έχουμε να πούμε.

Σας προτείνουμε, να δείτε κάποια στοιχεία. Τα ποιο ανώδυνα.



Υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ:

Στη δικογραφία που υπάρχει στη Βουλή και την δικαιοσύνη περιέχονται όλες οι συνεννοήσεις με e-mail μεταξύ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Υπουργού οικονομικών της Ελλάδας, του Όλι Ρεν, Ευρωπαίου επιτρόπου, του Ανδρέα Γεωργίου επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και του Βάλτερ Ραντερμάκερ, Επικεφαλής της Eurostat.

Οι οποίες αποδεικνύουν συμπαιγνία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των οργάνων και υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την παραποίηση των Ελληνικών Στατιστικών στοιχείων για την στήριξη των μνημονίων.

SIEMENS:

Και όμως ο άκυρος συμβιβασμός για την Siemens συνδέεται και με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

Μεταξύ των οικονομικών εκκρεμοτήτων που ξεπλένονται, με τον άκυρο συμβιβασμό Siemens -Ελληνικού Δημοσίου Δικαίου, χρησιμοποιήθηκαν για την διόγκωση του ελλείμματος. Νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, και δημόσιες επιχειρήσεις.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ:

2014: Το νομικό συμβούλιο του κράτους εκδίδει πόρισμα με νομική εισήγηση για την δικαστική διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας από τους 2 Παγκόσμιους Πολέμους.

2015: το γενικό λογιστήριο του κράτους εκδίδει πόρισμα με οικονομική αποτύπωση, που επιτρέπει την εγγραφή των γερμανικών οφειλών στον προϋπολογισμό του κράτους. 278-340 δις ευρώ τουλάχιστον.

Η κυβέρνηση αδρανεί και ροκανίζει το χρόνο. Εξυπηρετεί τη Γερμανία και της δίνει χρόνο να προετοιμάζεται. Να χτίζει τη νομική της άμυνα. Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ούτε ρηματική διακοίνωση. Και άφησε να κλείσει η αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο, στέλνοντας μόνο την ομιλία Τσίπρα στο Κομμένο, αμετάφραστη.

ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

Από το 2000 υπάρχει αμετάκλητη απόφαση για το Δίστομο. Το μόνο που εμποδίζει την εκτέλεσή της κατά του Γερμανικού δημοσίου, είναι η άρνηση όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων και των Υπουργών Δικαιοσύνης να βάλουν ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος δεν υπογράφει, για να κατασχεθεί η περιουσία της Γερμανίας στην Ελλάδα .

Νίκος Παρασκευόπουλος (Υπουργός Δικαιοσύνης, Φεβρουάριος 2015... "Εγώ θα υπογράψω" 19 μήνες μετά αρνείται να βάλει την υπογραφή του.

2/7/2015 υπέγραψε και έφερε στη Βουλή, κατ απαίτηση των δανειστών και της Γερμανικής κυβέρνησης, τον Κώδικα πολιτικής Δικονομίας που επιτρέπει στις τράπεζες να κατάσχουν ακόμη και την πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων πολιτών.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΘΕΣΗ για ευθύνες Δ.Ν.Τ

Θα κάνουμε αυτά, που φοβούνται πιο πολύ. Νομικές ενέργειες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την Ποινική και νομική ευθύνη όσων εμπλέκονται στο Μνημονιακό έγκλημα. Αυτών που συνέταξαν τα μνημόνια. Αυτών που τα υπέγραψαν. Αυτών που τα ψήφισαν. Αυτών που τα υλοποιούν.

Πρόσφατη έκθεση για τις ευθύνες του Δ.Ν.Τ αποτελεί άλλο ένα πυρηνικό όπλο υπέρ της Ελλάδας σε μια διεκδίκηση κατά πάντως υπευθύνου. Πρωτίστως των ίδιων των δανειστών, των επιτελών τους και των Ελληνικών κυβερνήσεων.

Παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Ασκούμε την εξουσία που απορρέει από το Σύνταγμα. Διεκδικούμε Δικαιοσύνη για όλους

Αύριο θα παρουσιάσουμε τα κεντρικά πρόσωπα του νέου νομικού φορέα. Και τον Οκτώβριο θα κάνουμε 4 μεγάλες εκδηλώσεις για τις 4 μεγάλες υποθέσεις.

Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει. Όχι μόνο παρακολουθώντας. Να γίνει μέλος του φορέα. Να ασκήσει προσωπικά τη λαϊκή κυριαρχία.

Με την ενέργεια αυτή ΔΕΊΧΝΟΥΜΕ, ότι υπάρχει άλλη επιλογή.

ΚAΝΟΥΜΕ αυτό που μπορεί και πρέπει να γίνει, αυτό που δεν φοβόμαστε να κάνουμε. 

Έλενα Χαντζή (fb)

ΠΗΓΗ: anemosantistasis.blogspot.gr