8 Ιουλ 2016

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει ποδήλατο


Σάλος έχει ξεσπάσει, μετά την αποκάλυψη της Νέας Δημοκρατίας πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει ποδήλατο. 
Αφορμή για το νέο σκάνδαλο που συγκλονίζει τη χώρα μας (μετά το φόρεμα της συζύγου του πρωθυπουργού που κόντεψε να ρίξει την κυβέρνηση) είναι το ποδήλατο που χάρισε ο Κινέζος πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως καταγγέλλει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει ποδήλατο και κάνει ποδήλατο με...


βοηθητικές ρόδες.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα, να κάνει ακροβατικά με το κινέζικο ποδήλατο στους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου (έχοντας στη μύτη του την μπάλα μπάσκετ που του χάρισε ο Νίκος Γκάλης), αλλά η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει, πως το βίντεο είναι πειραγμένο και πως αυτός που κάνει ποδήλατο στο βίντεο είναι ο Νίκος Καρανίκας μεταμφιεσμένος σε Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, αν ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε ποδήλατο, θα είχε βγάλει το ποδήλατο από το κουτί μπροστά στον Κινέζο πρωθυπουργό και θα έριχνε μερικές ορθοπεταλιές μπροστά του, ώστε να τιμήσει τα έθιμα της Κίνας, που θέλουν αυτόν που του χαρίζεις ένα ποδήλατο, να κάνει ποδήλατο μπροστά σου και να σου δίνει την γυναίκα του για ένα βράδυ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει, πως πρέπει να γίνει αυτός πρωθυπουργός και να ψηφίζει τα Μνημόνια, γιατί είναι ντροπή για την Ελλάδα να περνάει τα Μνημόνια ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν ξέρει ποδήλατο.

Η πρεσβεία της Κίνας έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζει, πως το κινέζικο ποδήλατο είναι έξυπνο, οπότε μπορούν να κάνουν και οι χαζοί που δεν ξέρουν ποδήλατο, αφού το έξυπνο ποδήλατο δεν πέφτει με τίποτα.

Αύριο η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει να εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας με το κινέζικο ποδήλατο και να κάνει πετάλι στο περιστύλιο της Βουλής, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, πως το κινέζικο ποδήλατο δεν υπάρχει πια, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας το έδωσε στον Νίκο Φίλη για βόλτα και αυτός το συνέθλιψε.

Στο θέμα τοποθετήθηκε κι ένας άστεγος της πλατείας Κλαυθμώνος, ο οποίος, αφού είδε σε μια βιτρίνα μια τηλεόραση να δείχνει το κινέζικο ποδήλατο, που χάρισε ο Κινέζος πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα, είπε με απορία «Καλά, ρε πoύστη μου, ούτε ποδήλατα δεν μπορεί να φτιάξει η Ελλάδα;».



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net