12 Ιουλ 2016

Ψάχνουν την λύση για το οίκημα της Αδειμάντου που αποτελεί ντροπή κι εστία μόλυνσης


 Μετά από   πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών  σχετικά  με το οίκημα επι της οδού Αδειμάντου και Αποστόλου Παύλου 53 στην Κόρινθο και την ντροπιαστική του εικόνα, το Νοσοκομείο Κορίνθου απάντησε πως απο τις πρώτες ημέρες  ανάληψης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου...
 
 ζητήθηκε η ενημέρωση του από τις Υπηρεσίες του ,  σχετικά με τα υπάρχοντα κληροδοτήματα του Νοσοκομείου  μεταξύ των οποίων και αυτό που περιέχεται και το εν  λόγω οίκημα .Αποφασίστηκε και   ορίστηκε  ομάδα εργασίας αποτελούμενη από έμπειρους υπαλλήλους ,  με σκοπό τον πλήρη και λεπτομερή έλεγχο όλων των κληροδοτημάτων και την υποβολή προτάσεων ,που αναμένονται , για την πλέον σωστή και προς όφελος του Νοσοκομείου διαχείριση και εκμετάλλευση.
             Στις αρχές Ιουνίου σε επίσκεψη μελών του Δ.Σ. με τον αναπληρωτή Διοικητή κ.Καμπά στο Δημαρχείο Κορίνθου , προτάθηκε στον κ.Δήμαρχο ειδικά για το συγκεκριμένο οίκημα της Αδειμάντου , διερεύνηση , ώστε να βρεθεί τρόπος μέσω του Δήμου να επισκευασθεί και να παραχωρηθεί σε κοινωνικές δομές .
           Τέλος Ιουνίου δύο μέλη του Δ.Σ. επεσκέφθησαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Πάτρα (είναι η Υπηρεσία του Κράτους που ελέγχει και ουσιαστικά διαχειρίζεται τις δημόσιες περιουσίες) και  συνομίλησαν με τον Δ/ντή της Υπηρεσίας των δημόσιων κληροδοτημάτων ειδικά για το θέμα του οικήματος της Αδειμάντου, προκειμένου να λάβουν οδηγίες , ώστε να δοθεί λύση για την εκμετάλλευση του μέσω του  Δήμου Κορινθίων και να σταματήσει επιτέλους  αυτό το ντροπιαστικό για όλους θέαμα οριστικά.
         Για να δούμε λοιπόν πόσο χρόνο θα πάρει να δοθεί λύση στο αυτονόητο..Να μην υπάρχουν τέτοιες εικόνες, τέτοιες εστίες μόλυνσης που όλους μας προσβάλλουν. Περιμένουμε...