17 Ιουλ 2016

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί πρέπει να εκδοθούν αμέσως στην Τουρκία


Επειδή άνοιξε ο δημόσιος διάλογος, για το αν θα πρέπει να χορηγηθεί άσυλο στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που προσγειώθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, θέλω να πω, πως η Ελλάδα πρέπει να ικανοποιήσει το αίτημα της τουρκικής κυβέρνησης και να εκδώσει αμέσως τους Τούρκους στρατιωτικούς.
 

Ας σταματήσουν αυτές οι ανοησίες με το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, οπότε αυτά δεν ισχύουν για την Ελλάδα.

Διεθνές δίκαιο και ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν για τα κυρίαρχα κράτη και τις δημοκρατίες.

Στην Ελλάδα έχει καταπατηθεί κάθε έννοια νομιμότητας, έχει γίνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και δεν μετράει το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος, οπότε ας σταματήσουν οι ανοησίες και οι δήθεν ευαισθησίες με το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι Έλληνες δικαστές ας μην αρχίσουν τώρα τις παπαριές με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Άλλωστε, η Τουρκία είναι μια ασφαλής χώρα για τους πρόσφυγες [όπως απεφάνθησαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και η Ελλάδα)], οπότε πώς γίνεται η Τουρκία να είναι ασφαλής για εκατομμύρια πρόσφυγες και να μην είναι ασφαλής για τους ίδιους της τους πολίτες, όπως είναι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί;

Επίσης, χεστήκαμε για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς.

Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ και στην Ευρώπη (που είναι η πατρίδα μας) και καμία ελληνική κυβέρνηση δεν δικαιούται να διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας για οκτώ Τούρκους.

Εδώ δεν νοιαζόμαστε για τους Έλληνες που εξαθλιώνονται και μεταναστεύουν, για τους Τούρκους στρατιωτικούς θα νοιαστούμε;

Και οι τάχα μου αριστεροί που είναι στην κυβέρνηση, μην αρχίσουν πάλι τις αριστερές μαλακίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Τούρκων στρατιωτικών, γιατί μπορεί να έχουμε τίποτα ντράβαλα με την Τουρκία και να χάσουν τον μισθό και τις καρέκλες που με τόσες απάτες απέκτησαν.

Επίσης, η Ελλάδα έχει παράδοση στο να δίνει στους Τούρκους όσους ζητούν άσυλο στην Ελλάδα (ακόμα σε τουρκική φυλακή είναι ο Οτσαλάν), οπότε θα συνεχίσουμε και το πατροπαράδοτο ελληνικό έθιμο της ρουφιανιάς και της προδοσίας.

Τελευταίο και οριστικό επιχείρημα υπέρ της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στην Τουρκία:

Εδώ έχουμε παραδώσει όλη τη χώρα μας για κάναν αιώνα σε άλλους, τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς δεν θα παραδώσουμε;

(Ευτυχώς, η απόφαση για την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών στην Τουρκία θα παρθεί από τους δανειστές και όσους έχουν μεγάλα συμφέροντα στην Ελλάδα, οπότε δεν θα μπει σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.)


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net