14 Ιουν 2016

"Οι παραιτημένοι" - Της Τζένης Σουκαρά


Σε τούτη την χώρα "στέπα" που υπεγράφησαν και επωλήθησαν τα πάντα, που κάθε χρόνος που έρχεται είναι καταραμένος και αφυδατώνει το νου, τα όνειρα και κάθε ελπίδα για ένα μέλλον καλύτερο ή έστω ευδιάκριτο ,το παρακμιακό πολιτικό προσωπικό θρασύτατα προσπαθεί να επιβάλλει την απολυταρχία της ανοησίας.

 Η συνέχεια της συνταγής.
 Τον τελευταίο καιρό αυτή μοιάζει αφόρητη , με τους λογής λογής υπερφίαλους "γνωστούς" και τους άλλους τους έχοντες παρελθόν καθαρό μα τα χέρια προσφάτως λερωμένα.
Και όλοι οι "λερωμένοι" αφού λεηλάτησαν τα μυαλά ,το παρόν και τις συνειδήσεις μας, αφού ακρωτηρίασαν κάθε εσωτερική μας δύναμη, τώρα προσπαθούν να σφηνώσουν στα μυαλά μας! 

 "Παραιτηθείτε" θα φωνάξουν οι μεν αύριο με κάτι μέρες καθυστέρηση βέβαια! Ο αυθορμητισμός της συγκεντρώσεως άργησε κάτι εβδομάδες , τότε που υπογράφονταν τα αίσχη και ουδείς αυθόρμητος έσπευσε να διαμαρτυρηθεί. Όλοι έβλεπαν τον Σπανούλη στο ΟΑΚΑ.
"Παραιτηθείτε" θα πει αύριο η "λαοθάλασσα" παρέα με όλους τους συναφείς συσχετισμούς :"Βαστα Γερά Γερούν" ,"Γερούν Γερά με τσαμπουκά" . "Μένουμε Ευρώπη" ακόμα και ως χαλάκι της εισόδου της ,εκεί που βγάζουν τις λάσπες τους ο Μοσκοβισί , ο Ολάντ, η Άγκελα και οι συν αυτώ .  
"Παραιτηθείτε " θα πουν όσοι αυθόρμητοι αύριο το πουν και όχι δεν είναι θέμα ταξικό, αναγνώστη μου, είναι πρωτίστως νοητικό! Πώς να συνταχθείς με την βλακεία; Και μετά το παραιτηθείτε τι;  
Ποιος νέος και ωραίος; Ποιος παλαιός και έμπειρος;Να κάνει τι;  Ποια η διαφορά στην τελική απο τους σημερινούς; Τα ίδια εφαρμόζουν και καλύτερα τα περνούν στο υπόλοιπο κοιμώμενο πλήθος.Το οποίο ελπίζει ακόμα στις καλύτερες μέρες του αριστερού. Και οι κυβερνώντες μας το νανουρίζουν με ασυναρτησίες και ανοησίες λες και απευθύνονται σε αμόρφωτους βουκώλους. Γιατί αυτό θέλουν να μας κάνουν.
Αμολάνε κοτσάνες για την ανοχή του Συντάγματος  στις διαδηλώσεις (έστω) κατσαρόλας κι ύστερα χωρίζονται στα δύο: σ’ αυτούς που υποστηρίζουν την ανοησία που ελέχθη και σε εκείνους που διακηρύσσουν ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ανοησίες
Το 50% των νέων είναι άνεργοι, σε όλο και πιο πολλά σπίτια δεν έχουν να φάνε και ο κ. Τσίπρας έχει αναστήσει την οικονομία από το Πάσχα, ενώ από Σεπτέμβρη πάμε για την ανάληψη (του Μήτσου στους ουρανούς).,όπως πολύ σωστά λέει σε άρθρο του ο Στάθης στο enikos .gr
Έχουνε βρει παπά (ότι είναι Αριστεροί) και θάβουνε πέντε – έξι εκατομμύρια Ελληνες. Από πέντε – έξι φορές τον καθένα. Τριάμισι μέτρα κάτω απ’ τη γη. Αν αυτό είναι Αριστερά, να της κάνουμε ευχέλαιο να συνέλθει!
Aλλά η ελπίδα παραδόθηκε. Ερήμην όλων έγιναν τα όσα έγιναν. Με την συμμετοχή μας καταντάμε την χώρα σε μια απίστευτη καρικατούρα.Ντροπή!Παραιτούμαι απο κάθε προσπάθεια να τους παρακολουθήσω!Εγω ανήκω στους παραιτημένους απο αυτό το απεχθές φολκόρ!