24 Μαΐ 2016

Τα… παιχνίδια νερού, οι όψιμες καταγγελίες και τα θαμμένα ρολόγια -Tης Χριστίνας Τσιορωτά


632 ρολόγια νερού θαμμένα μέσα στο Λουτράκι!
 
Τι σημαίνει αυτό;
Μα πως δεν μετριούνται φυσικά!


 Κι αφού δεν μετριούνται, δεν καταβάλλουν και ποσά πληρωμής!
Κοινώς; Κάποιοι απολαμβάνουν ύδωρ τζάμπα! 



 
Δεν το λέω εγώ αγαπητοί αναγνώστες αλλά ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ στο Λουτράκι Παναγιώτης Βαρελάς!

 
Που δεν είπε μόνο αυτά … άνοιξε το στόμα του – κανείς δεν ξέρει γιατί και γιατί τώρα- και αποκάλυψε πως όχι μόνο θαμμένα ρολόγια υπάρχουν αλλά και 100 μέσα στον ιστό του Λουτρακίου με την υπόδειξη «αγνώστου!» 


Και 17 στην Περαχώρα , θαμμένα από έργα, που ΠΟΤΕ δεν έχουν μετρηθεί!
Επιπλέον είπε ο πρώην Πρόεδρος, επι Δημαρχείας Λογοθέτη, στελέχη του συνδυασμού πέρνανε στην εκτός σχεδίου περιοχή νερό και ποτίζανε ελιές!

 
Ένας δε , της παράταξης κι αυτός, «μοίραζε το νερό όπως ήθελε» είπε ο πρώην και.. . ένας μόνο από το Δ.Σ Λουτρακίου ( εκεί έγιναν οι αναφορές) αγανάκτησε και απαίτησε: «Πέσε ονόματα!»

 
Ονόματα αγαπητοί μου αναγνώστες όμως δεν ειπώθηκαν.

 
Ο αγαπητός κ.Βαρελάς μας παρέπεμψε, τους αιρετούς δηλαδή του Δ.Σ , στην υπηρεσία. «Να ψάξετε κύριοι, εφόσον σας ενδιαφέρει» είπε και κάπως έτσι άλλαξε γήπεδο στην μπάλα. 


Το θέμα βέβαια για όλους εμάς που ακούμε είναι ένα: Εσύ αγαπητέ Πρόεδρε που ήσουν πρόεδρος στην ΔΕΥΑΛ και ήξερες όλα αυτά, ευθύνες δεν έχεις; Μόνο εκείνοι που τα έκαναν;
Θέμα  δικής σου ανοχής δεν τίθεται; 


Μάλλον επίκαιρό όσο ποτέ είναι το σύνθημα της ΔΕΥΑΛ  που επιστρατεύτηκε για την αποπληρωμή οφειλών και πρόσταζε «Μην κάνεις… ξανά την πάπια!»