7 Μαΐ 2016

Φρίκη στη Νεμέα: Βρήκαν 3χρονο παιδί δεμένο σε καρέκλα. Εσβηναν στο σώμα του τσιγάρα


Ακόμη και τους αστυνομικούς σόκαρε η εικόνα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Νεμέα, όπου βρήκαν ένα αγοράκι, δεμένο σε καρέκλα, με σημάδια από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του.Οι δύο αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, μετά από καταγγελία περίοικων ότι άκουσαν το έντονο κλάμα παιδιού. Εκεί βρήκαν το τρίχρονο αγόρι καθισμένο και δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα, ενώ στο σώμα του είχε τραύματα και πληγές.

Οι γιατροί στο κέντρο Υγείας διαπίστωσαν, ότι το αγοράκι είχε σημάδια ακόμη και από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του, ενώ μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τους γονείς του παιδιού, βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Το ζευγάρι είπε στους αστυνομικούς, ότι έδεσαν το παιδάκι, επειδή ήταν άτακτο, για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Κορίνθου, η οποία έδωσε εντολή στα άλλα δυο παιδιά του ζευγαριού, να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, κλιμάκιο του οποίου έσπευσε να τα παραλάβει και να τους παράσχει ψυλογική υποστήριξη. Οι γονείς συνελλήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.