5 Φεβ 2016

«Να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει»: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φωνάζει συνθήματα στην πορεία (Video)

Στην πορεία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ δίπλα σε άλλους διαδηλωτές βρέθηκε χθες κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή...


Κωνσταντοπούλου.
Μάλιστα η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να φωνάξει ένα σύνθημα κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, με πολύ... νόημα.

Το σύνθημα, που τραγουδούσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με άλλους διαδηλωτές, ήταν, «Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στα ελικόπτερα, Αλέξη, ποιος θα μπει».




 Στη συνέχεια η ίδια μέσω facebook σημείωσε:

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou
πριν από 19 ώρες

Η κοινωνία στο δρόμο, ο @atsipras στη Μέρκελ, τα ΜΑΤ μέσα στη Βουλή, τα χημικά στους διαδηλωτές, τα μιντιακά φερέφωνα στις υπηρεσίες σας. Φτιάξατε πράγματι τη Βουλή, την Κυβέρνηση κ τη διαπλοκή που ξέρατε. Εμείς θα οικοδομήσουμε την ζωή και την πραγματικότητα που θέλουμε, που αξίζουμε, που μπορούμε και που μας στερήσατε. Οι αγώνες θα δικαιωθούν για εκείνους κι εκείνες που επιμένουν, που δεν βολεύονται, δεν ξεπουλιούνται, δεν παραιτούνται. Και πρώτα απ´όλα για τους νέους και τις νέες, επιστήμονες, φοιτητές, εργαζόμενους, ανέργους, μαθητές, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες. Γι αυτούς που δεν χρωστάνε, δεν πουλάνε, δεν χαρίζουν τη ζωή τους στην τραπεζοκρατία, τη χρεοκρατία και στη δική σας αδίστακτη εξουσία.