25 Φεβ 2016

Ντουμπάϊ: Εγκατέλειψε ο Τζόκοβιτς!


O Novak Djokovic δεν αισθανόταν καλά και μετά από ένα χαμένο σετ, από τον Feliciano Lopez, εγκατέλειψε την αναμέτρηση και αποχαιρέτησε το Ντουμπάϊ. 
Αυτό ήταν το πρώτο φετινό "στραβοπάτημα" του Djokovic, που σταμάτησε άδοξα και την προσπάθειά...
 
 του, να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 18 διαδοχικών προκρίσεων σε τελικούς στο tour.
Από το πρώτο game του τελευταίου προημιτελικού φαινόταν, πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Djokovic. Στην αντίπαλη πλευρά, υπήρχε ένας εμπνευσμένος Feliciano Lopez, που πραγματοποίησε ένα πολύ καλό μισάωρο σήμερα.

Ο Ισπανός προηγήθηκε με 2-0, 40-0, αγγίζοντας πολύ νωρίς το διπλό break point. O Nole μείωσε προσωρινά σε 2-1, όμως γρήγορα ήρθε ο φυσιοθεραπευτής στο court. O Σέρβος δεν πήρε ιατρικό τάιμ άουτ και συνέχισε την προσπάθειά του, ωστόσο δε φαινόταν να είναι καλά.

Αυτό έδειξαν και τα χτυπήματά του, αλλά και οι κινήσεις του στο court. O Lopez δεν απειλήθηκε άμεσα σε κανένα service game του και όταν ο Djokovic σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ, έκανε ένα πολύ κακό game, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να κάνει με νέο break το 6-3.

Ο Djokovic αρνήθηκε και τότε να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ και ενημέρωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης, πως δε θα συνέχιζε.  

Ο Σέρβος αποχώρησε μέσα σε αποδοκιμασίες, κάτι που δεν άφησε να περάσει έτσι, αφού ενθάρρυνε ειρωνικά με υψωμένο αντίχειρα, τη μερίδα φιλάθλων που τον αποδοκίμασαν.