24 Φεβ 2016

Ποιος εισβάλλει στην ΕΡΤ το 2016;

Μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας και της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας εισέβαλαν στο στούντιο της ΕΡΤ, στην διάρκεια του δελτίου ειδήσεων και διέκοψαν την Λιάνα...


Κανέλλη, που έλεγε για χιλιοστή φορά στον Πάνο Χαρίτο, πως ξεκίνησε πριν από 150 χρόνια στην μεταχουντική ΕΡΤ, ενώ δεν ήταν καν κομμουνίστρια και δεν κάπνιζε ακόμα πέντε πακέτα την ημέρα.

Τα παιδιά του χώρου, τα «άχωρα», επιχείρησαν να διαβάσουν ένα κείμενο, αλλά δεν τα κατάφεραν, γιατί η ΕΡΤ διέκοψε το πρόγραμμά της και ο ελληνικός λαός έμεινε στο σκοτάδι. Αν και κανείς δεν βλέπει ΕΡΤ.

Το κείμενο έλεγε, όλα αυτά που ξέρουμε και για τα οποία δεν κάνουμε απολύτως τίποτα.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω, τι νόημα έχει να κάνεις εισβολή στην ΕΡΤ, για να διαβάσεις μια ανακοίνωση. Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί τόσα χρόνια όλοι αυτοί δεν πάνε να ρίξουν τις κεραίες της τηλεόρασης; Μήπως θέλουν να τους διορίσουν στην ΕΡΤ;

Ποιος βλέπει ΕΡΤ; Κάτι ξεχασμένα παπούδια και κάτι τύποι που έχουν λιποθυμήσει ή πεθάνει με την τηλεόραση ανοιχτή.

Ωραία, θα διαβάσεις την ανακοίνωσή σου στην ΕΡΤ. Και τι έγινε;

Η ΕΡΤ είναι ένα ίδρυμα στο οποίο βολεύουν φίλους, γκόμενες και συγγενείς οι εκάστοτε κυβερνώντες. Και αυτούς τους πληρώνουμε εμείς, ενώ δεν τους βλέπει κανείς.

Αυτό είναι η ΕΡΤ. Αυτό ήταν πάντα. Αυτό είναι και σήμερα. Θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πολύ καλύτερο (ειδικά τώρα που έχουν διαλυθεί τα ιδιωτικά ΜΜΕ) αλλά δεν είναι.

Πολλά παιδιά του χώρου, αναρχικοί και αριστεριστές, έχουν μια μανία με τις παρεμβάσεις, τις εισβολές και τις καταλήψεις σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

Παιδιά, είμαστε στο 2016.

Ποιος την γαμάει την ΕΡΤ;

Εισβάλλει, για να διακόψει τηλεοπτικό πρόγραμμα, ραδιοφωνικό πρόγραμμα, θεατρική παράσταση, μουσική παράσταση, εκδήλωση για βιβλίο κλπ αυτός που δεν μπορεί να δημιουργήσει.

Αναρχικοί και αριστεριστές έχουν χιλιάδες τρόπους, για να ακουστούν οι απόψεις τους.

Υπάρχει ένα μέσο, που λέγεται Διαδίκτυο και είναι απίστευτα μαζικό. Ας τους μιλήσει κάποιος για αυτό.



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net