4 Ιαν 2016

Η Ζωή απαντά στον Παυλόπουλο: Τιμή μου που η ΙΣΤ´ βουλευτική περίοδος δεν θύμιζε σε τίποτε τη "Βουλή που ξέρανε"


Δεν άφησε αναπάντητη η Ζωή Κωνταντοπούλου την πρόκληση-επίθεση που της έκανε ο Παυλόπουλος, δίνοντας συγχαρητήρια στον Βούτση που έκανε την Βουλή, όπως την ξέρανε ...
Με ένα μικρό της σχόλιο στα social media αποδέχθηκε την κατηγορία και δήλωσε, ότι είναι τιμή της, που επι των ημερών της η Βουλή δεν ήταν μνημονιακή!Συγκεκριμένα έγραψε:

"O ΠτΔ Παυλόπουλος συνεχάρη τον ΠτΒ Βούτση που "ξαναέφτιαξε τη Βουλή όπως την ξέρανε". Αναμένονται κ συγχαρητήρια Σαμαρά-Βενιζέλου σε @atsipras.
Η "Βουλή όπως την ξέρανε" ψηφίζει οργιωδώς μνημόνια-κατεπείγοντα, θάβει σκάνδαλα, ξεπλένει υπόλογους, κόβει συντάξεις, επιβάλλει φόρους.
Τιμή μου που η ΙΣΤ´ βουλευτική περίοδος δεν θύμιζε σε τίποτε τη "Βουλή που ξέρανε". Ο λαός θα φροντίσει, "αυτά που ξέρανε" να τα ξεχάσουν.
Γιατί λαός, κοινωνία, νεολαία δεν θέλουν τη "Βουλή που ξέρατε", του "ναι σε όλα", των ντροπολογιών, των εξυπηρετήσεων, της αδιαφάνειας".


Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou
Public Figure · 15,218 Likes · 14 hrs · 
O ΠτΔ Παυλόπουλος συνεχάρη τον ΠτΒ Βούτση που "ξαναέφτιαξε τη Βουλή όπως την ξέρανε". Αναμένονται κ συγχαρητήρια Σαμαρά-Βενιζέλου σε @atsipras.
Η "Βουλή όπως την ξέρανε" ψηφίζει οργιωδώς μνημόνια-κατεπείγοντα, θάβει σκάνδαλα, ξεπλένει υπόλογους, κόβει συντάξεις, επιβάλλει φόρους.
Τιμή μου που η ΙΣΤ´ βουλευτική περίοδος δεν θύμιζε σε τίποτε τη "Βουλή που ξέρανε". Ο λαός θα φροντίσει "αυτά που ξέρανε" να τα ξεχάσουν....
Γιατί λαός, κοινωνία, νεολαία δεν θέλουν τη "Βουλή που ξέρατε", του "ναι σε όλα", των ντροπολογιών, των εξυπηρετήσεων, της αδιαφάνειας.

See More

813 Likes · 57 Comments · 125 Shares


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com