16 Ιαν 2016

"Άστραψε" η Ζωή! "Κατάντια του Τσίπρα τα περί φρούρησης του Νομισματοκοπείου"


Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά το δημοσίευμα που είδε το "φως" της δημοσιότητας, σχετικά με τη φρούρηση του Νομισματοκοπείου, μετά από εντολή του Αλέξη Τσίπρα, που φοβόταν πιθανή... εισβολή του Παναγιώτη Λαφαζάνη!


 Το TVXS, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογου, αποκαλύπτει, πως με εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η ΕΥΠ φρουρούσε το Νομισματοκοπείο, λόγω της... σχεδιαζόμενης εισβολής Λαφαζάνη για να χρησιμοποιηθούν τα αποθεματικά της ΤτΕ για το τύπωμα νέου χρήματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν ο πρωθυπουργός πληροφορήθηκε το σχέδιο της πλευράς Λαφαζάνη, σήμανε συναγερμό στην ΕΥΠ και η Υπηρεσία ανέλαβε να φρουρεί το Νομισματοκοπείο, ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε απόπειρα "εισβολής".

Το θέμα δεν άφησε ασχολίαστο η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, που μίλησε για "κατάντια" της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, με μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.


Zoe Konstantopoulou @ZoeKonstant

Κατάντια της Κυβέρνησης κ προσωπικά @atsipras το θλιβερό δημοσίευμα περί ...φρούρησης νομισματοκοπείου απ' την ΕΥΠ του ανωνυμογράφου Μαξίμου
7:21 μ.μ. - 15 Ιαν 2016

    90 90 Retweet
    122