20 Ιαν 2016

Α2 ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Επική ανατροπή για την Κόρινθο σε ένα ματς... ροντέο (φωτογραφίες και συνεντεύξεις)

Μία γιορτή του βόλλεϋ είχε στηθεί στην Κόρινθο. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο, για να δει την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Πανιώνιο και τελικά να τον νικά για...


τον 2ο υπο όμιλο του Α ομίλου στην Α2 γυναικών.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Φάκη. Ωστόσο, στο δεύτερο σετ άρχισαν τα... παρατράγουδα και ο προπονητής των γηπεδούχων Αρης Ανδρεόπουλος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, αφού πρώτα η Γωγώ Μπόκα πήρε κίτρινη για διαμαρτυρία μετά από 3 περιπτώσεις μπλοκ άουτ που δόθηκαν ανάποδα. Ο αγώνας συνεχίστηκε, με την Κόρινθο να ανακάμπτει, με όλες τις αθλήτριες να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Στο τρίτο σετ πήρε μια διαφορά 4-5 πόντων που δεν καλύφθηκε από τον Πανιώνιο παρά μόνο στο τέλος, όταν με ένα σερί μείωσε σε 24-23, ωστόσο το τελευταίο σερβις ήταν άουτ.

Στο τέταρτο σετ είχαμε νέα νεύρα, αφού στο 24-21, ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκος Κωστακόπουλος αποβλήθηκε, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά από μια διπλή μπαλιά που δεν δόθηκε (το σκορ θα γινόταν 23-22). Ακολούθησε διακοπή, λόγω έντονων διαμαρτυριών των παραγόντων του Πανιωνίου, ενώ αποβλήθηκε και το έτερο προπονητικό τιμ της ομάδας. 

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάϊ μπρέικ, όπου η Κόρινθος ήταν πιο ψύχραιμη. Με πρωταγωνίστριες στην επίθεση τις Κωστάμη, Θώδη και Μπόκα, αλλά και με όπλο το μπλοκ πήρε την τελική νίκη μέσα σε αποθέωση. 

Κακή διαιτησία από τον πρώτο διαιτητή Γεμενή, που εκνεύρισε και τις δύο ομάδες με τις αποφάσεις του σε διαφορετικά σημεία της αναμέτρησης.

Τα σετ: 3-2 (19-25, 17-25, 25-23, 25-22, 15-11)

Κόρινθος (Ανδρεόπουλος): Παναγοπούλου, Κωστάμη, Βακαλόγλου, Μπόκα, Θώδη, Δορμπαράκη/ Βατουσιάδη (λ), Κωνσταντάκου, Μπαλδώκα, Αλατσάκη, Βλαχοπούλου, Δέδε

Πανιώνιος (Κωστακόπουλος): Ευθυμίου, Τσουμήτα, Φάκη, Τσιώνη, Πανταζή, Κούρδογλου/ Παπαδάκη (λ), Σάντε, Μαγγίνα, Μπακοδήμου






















Αλατζάκης: «Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το βόλλεϊ. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες»




Ανδρεόπουλος: «Θέλουμε να χαρούμε αυτό το ταξίδι





Μπόκα και Θώδη μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου




Κωστακόπουλος: «Συγχαρητήρια στην Κόρινθο»

Δείτε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Κωστακόπουλος, στον Γιάννη Κελετσέκη, μετά την ήττα της ομάδας του από την Κόρινθο (3-2) στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.



ΠΗΓΗ: www.sportsonair.gr

Ευχαριστούμε την ninos photography για τις φωτογραφίες