4 Δεκ 2015

Με έξοδο της Ελλάδας από το Facebook απειλεί η Ευρωπαϊκή Ένωση


Πανικό έχει σκορπίσει στη χώρα μας η απειλή της Ευρωπαϊκής Ένωσης πως θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από το Facebook, αν δεν συμμορφωθεί με τις διαταγές των Βρυξελλών στο προσφυγικό, στην εφαρμογή των Μνημονίων και τα ρέστα. 
Η απειλή για έξοδο της Ελλάδας από το Facebook...


έρχεται αμέσως μετά την απειλή για έξοδο της χώρας από τη Σένγκεν, η οποία δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους Έλληνες.

Σύμφωνα με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Έλληνες ταξιδεύουν πια στο εξωτερικό μόνο για μετανάστευση (οπότε δεν τους πειράζει και πολύ η έξοδος από την Σένγκεν), αλλά μια έξοδος της Ελλάδας από το Facebook θα τους άλλαζε τη ζωή.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, πάνω από τους μισούς Έλληνες έχουν λογαριασμό στο Facebook, οπότε, αν δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, μπορεί να γίνει και εμφύλιος πόλεμος, αφού δεν θα μπορούν πια να ανεβάζουν φωτογραφίες με τους κοιλιακούς και τα στήθη τους, ή να ανεβάσουν μια φωτογραφία με το πολύ πρωτότυπο και καυτό θέμα του στολίσματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η απειλή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αποκλεισμό της Ελλάδας από το Facebook θα αναγκάσει πολλούς Έλληνες να αντιληφθούν πως υπάρχει ζωή και έξω από το Facebook, ενώ κάποιοι θα αντιληφθούν, πως είναι άνεργοι εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν το είχαν πάρει χαμπάρι, γιατί καβλάντιζαν με τα γκομενάκια που έκαναν like στη φωτογραφία που πίνουν μπύρες στην παραλία και ξύνουν τα τέτοια τους.

Αν η Ελλάδα αποκλειστεί από το Facebook, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα πάρουν τους δρόμους, γιατί δεν θα μπορούν πια να παρακολουθούν online αν η πρώην τους τα έφτιαξε με κάποιον άλλον, οπότε θα πρέπει να στήνονται έξω από το σπίτι της και να περιμένουν να δουν, αν θα την φέρει σπίτι κάνας μαντράχαλος που θα την πλακώσει στα γλωσσόφιλα στην εξώπορτα.

Ο ενδεχόμενος αποκλεισμός της Ελλάδας από το Facebook έχει κινητοποιήσει τους Έλληνες χρήστες, οι οποίοι έχουν φτιάξει γκρουπ με τίτλο «Κάτω τα χέρια από το Facebook των Ελλήνων» (το οποίο έχει 4 εκατομμύρια μέλη), ενώ οι πιο απαισιόδοξοι έφτιαξαν το γκρουπ «R.I.P. Greek Facebook» και ανεβάζουν ηπειρώτικα μοιρολόγια.

Η μοίρα της Ελλάδας είναι στα χέρια του ιδιοκτήτη του Facebook (ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα την θέση του απέναντι στην απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης), αλλά πολλοί Έλληνες ετοιμάζονται ήδη να μεταναστεύσουν σε κάποια άλλη χώρα, για να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα μεθύσια τους στα νυχτερινά κέντρα, αν και στο εξωτερικό δεν έχει Ρέμο και Πάολα, οπότε θα είναι κάπως ξενέρωτες οι φωτογραφίες, χωρίς, έστω, μια λουλουδού να τους αμολάει τα πανέρια με τα γαρίφαλα στο κεφάλι.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net