10 Δεκ 2015

Στα σπίτια του Σταθάκη μεταφέρονται οι ασθενείς κρατούμενοι με εντολή Τσίπρα


Άμεση ήταν η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα του κολαστηρίου-νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού, αν και έγινε με 11 μήνες καθυστέρηση. Η παρέμβαση Τσίπρα έγινε, επειδή οι χρήστες των social media ξεσήκωσαν τον κόσμο, με αφορμή το γεγονός ότι ακόμα ένας καρκινοπαθής στο τελευταίο στάδιο πέθανε στις 6 Δεκεμβρίου μέσα στο...


νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού.

Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον υπουργό Υγείας και τους είπε, πως η κυβέρνηση μάλλον δεν θα πέσει ακόμα, οπότε κάτι πρέπει να προσποιηθούν ότι κάνουν για το κολαστήριο του Κορυδαλλού, για τα μάτια του κόσμου.

Οι δυο υπουργοί είπαν στον Αλέξη Τσίπρα, πως οι ασθενείς κρατούμενοι είναι του θανατά και δεν ψηφίζουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας τους είπε, πως δεν πρέπει να ξεχνάνε, πως είναι αριστεροί υπουργοί μιας αριστερής κυβέρνησης, ενώ τους υπενθύμισε, πως και οι πρόσφυγες πνίγονται και δεν ψηφίζουν, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται μαζί τους, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώνει με το κεφάλι.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στην ΕΡΤ, πως οι κρατούμενοι που τα τινάζουν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού είναι τυχεροί, γιατί δείχνουν, πως υπάρχει τελικά τρόπος να γλιτώσει κάποιος από τα Μνημόνια, ενώ, τόνισε, πως οι κρατούμενοι που τα κακαρώνουν, δικαιώνουν τα όσα έλεγε ο ίδιος προεκλογικά για κατάργηση του Μνημονίου, και κάλεσε όλους τους Έλληνες να πεθάνουν, για να καταργήσουν το Μνημόνιο μαζί με τη ζωή.

Σε μια προσπάθεια να σταματήσει η απεργία πείνας των κρατούμενων στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή να μεταφερθούν οι κρατούμενοι στα 38 ακίνητα του Γιώργου Σταθάκη και να τους πουν ψέματα πως είναι δικά τους, για να την δουν ιδιοκτήτες και καπιτάλες, και να το ρίξουν στη μάσα.

Η κυβέρνηση ελπίζει, πως το θέμα του κολαστηρίου του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού θα ξεχαστεί σύντομα (γιατί ποιος χέστηκε για τους άρρωστους κρατούμενους;) αλλά, αν το θέμα δεν φύγει από την επικαιρότητα, ο Αλέξης Τσίπρας θα ντύσει τα Χριστούγενα τον Βασίλη Λεβέντη Άι Βασίλη και θα επισκεφτεί τους κρατούμενους, για να τους μοιράσει δώρα από το Jumbo.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net