29 Νοε 2015

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ!- Γράφει η Ευγενία Αγγελοπούλου


Ελλάς, πως αντέχεις ακόμα; 
Πώς στέκεσαι ακόμα όρθια με όλα αυτά τα τραγελαφικά έως και γελοία που συμβαίνουν; 
Τι φταίει τελοσπάντων; 
Αναρωτιέμαι , γελώ και εκνευρίζομαι ταυτόχρονα..! 
Σε αυτή την χώρα τα έχουμε και τα έχετε κύριοι υπεύθυνοι διαλύσει όλα… Θεσμούς και χώρα!!..


Έχετε εξευτελίσει θεσμούς, αξίες και έννοιες με βαρύνουσα σημασία στην χώρα τόσο για το σύνταγμα όσο και για το κράτος . Πραγματικά, προκαλούν γέλιο όλα αυτά που ζούμε με εσάς … 
Εκνευρισμό αλλά και γέλιο!!!
 Αλήθεια , εκείνη η χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ο πολιτισμός και τα γράμματα που πήγε; 
Εκείνη η Ελλάδα που γεννήθηκαν τα γράμματα και πολλοί μεγάλοι και σπουδαίοι φιλόσοφοι τι έγινε; Τι την κάνατε; Την γεμίσατε λαμόγια; Ανεύθυνους; Ανθρώπους μόνο με προσωπικά συμφέροντα; Η ακόμα περισσότερο πολίτες που βαρέθηκαν τους πολιτικούς ;;; Απολύτως λογικό και δικαιολογημένο σε ένα βαθμό…! Έλεος , επιτέλους !!! 
Συγκεντρωθείτε , γιατί χαθήκαμε..!! Αν δεν το έχετε καταλάβει << κύριοι υπεύθυνοι>> γελάνε μαζί μας … ΝΤΡΟΠΗ! Έχουμε τόσα προβλήματα να λύσουμε και διαπιστώνουμε πως , εσείς οι υπεύθυνοι, που διαχειρίζεστε τον τόπο είστε τελείως εκτός θέματος και αδυνατείτε να λειτουργήσετε. Έχουμε δει και ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τώρα τελευταία. Διάφορα τραγελαφικά και πολλές κολοτούμπες . Όπως φαίνεται έχουμε κι αλλά να δούμε πολλά!.. 

Κάπου διάβασα ότι η κυβέρνηση το σκέφτεται για δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης … 
Δηλαδή ΟΣΚΑΡ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!!!!! Αφορμή για όλες αυτές τις σκέψεις ήταν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου Ν.Δ , οι οποίες τελικά αναβλήθηκαν λόγω προβλημάτων στο σύστημα. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ευθύνες.. 
Οι άνθρωποι- υπεύθυνοι του κάθε κόμματος, ξέρουν καλύτερα για το αν λειτουργούν σωστά ή όχι. Θέλω έτσι να καταλήξω ότι και αυτό είναι ένα παράδειγμα, ίσως , πως η Δημοκρατία που έχουμε σαν χώρα μάλλον κάπου δεν λειτουργεί σωστά. Είναι απαραίτητο, επιτέλους, τόσο οι πολιτικοί μας όσο και οι πολίτες να αναλάβουμε ευθύνες και το κυριότερο να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Ο ι ευθύνες για όλα αυτά τα τραγελαφικά προέρχονται και από τις δυο μεριές όλα αυτά τα χρόνια. Κι εδώ θα συμφωνήσω με τον φίλο Αντρέα που μου είπε πως:<< και οι ίδιοι οι πολίτες έχουμε ευθύνες αλλά το απολιτίκ, που πλέον είναι στη μόδα, δεν πρέπει να μας συμπαρασύρει, διότι έτσι αναδεικνύουμε ηγεσίες που μας οδηγούν σε μεγαλύτερα προβλήματα>> 
Να προσθέσω λοιπόν , πως έτσι είναι και πρέπει να μάθουμε κι εμείς οι πολίτες από τα λάθη μας . Όλα θα γίνουν και θα διορθωθούν . Θέλω να πιστεύω ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ , αρκεί ΟΛΟΙ πολιτικοί και πολίτες να διορθώσουμε λάθη, να αναλάβουμε ευθύνες και να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος , ώστε να οικοδομήσουμε κάτι καλύτερο. 
Και μην ξεχνάτε κάτι: Ο χρόνος είναι δάσκαλος του παρελθόντος και οδηγός του μέλλοντος . Ας μην φοβόμαστε να κοιτάμε την αλήθεια κατάματα . Ξέρω ότι το μόνο δύσκολο, είναι να δει κανείς γυμνή την αλήθεια …. Αλλά έτσι πρέπει να γίνει, ώστε να προχωρήσουμε με αισιοδοξία στο μέλλον και λιγότερα λάθη.!!!