1 Οκτ 2015

Εμείς οι .....Σαλαμινομάχοι - της Τζενης

Είναι δυνατόν εν έτει 2015 ο Έλληνας υπουργός Άμυνας να γιορτάζει την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας; Και είναι δυνατόν Έλληνες στρατιώτες να έχουν στρώσει παλέτες στην αμμουδιά και πάνω από αυτές κόκκινο χαλί για να πατήσει ο υπουργός Άμυνας;....



Προφανώς περί πλάκας πρόκειται. Και οι φωτογραφίες είναι καλοδουλεμένο φωτομοντάζ… Αποκλείεται ο Πάνος Καμμένος να έκανε τέτοια κίνηση.


ΥΓ Η ναυμαχία της Σαλαμίνας είναι από τις σημαντικότερες στην ιστορία. Χάρη στη μεγαλοφυία του Θεμιστοκλή ηττήθηκαν οι Πέρσες και ο Ξέρξης. Έτσι, δεν ανακόπηκε η εξέλιξη του ελληνικού πολιτισμού και συνακολούθως του δυτικού πολιτικού. Έγινε, όμως το 480 πχ, δηλαδή πριν από 2,495 χρόνια…



aixmi.gr 






Η είδηση ,απαντάμε εμείς στον aixmiro, είναι πέρα για πέρα αληθής κι έχουμε και τεκμήριο το λάβαρο της ναυμαχίας που παρέλαβε στην εκδήλωση ο κ. Κεφάλας με δόξα και τιμή,  καθ'ότι ο δήμος Κορινθίων ανήκει στους 23 Σαλαμινομάχους δήμους.

Και εαν δεν το γνώριζες αναγνώστη μου πήγαινε στο δημαρχείο να δεις το πρωτοκολλο παραλαβής.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ , φυσικά και ταιριάζουν οι παλέτες στην αμμουδιά και το κοκκινο χαλί να πατήσει ο υπουργός μην του μπε το χαλικάκι στο τακούνι και καμία πλάκα περί τούτου γιατί θα υπάρξει θερμό επισόδειο.Εξάλλου, του χρόνου και εμείς,οι λάτρεις της αρχαιότητος αποδεδειγμένα,  εκεί στην παραλία Τσακωνίκων -κοινώς Καλαμια-μπορεί και στην Ποσειδωνία τώρα που το σκέφτομαι,καθότι λάτρης ο υπουργός του Ποσειδώνειου και του σύγχρονου Πλουτάρχου αιδού,θα στρώσουμε βασιλικό μπορντω μοκετόχαλο !

Και με απαγγελίες!


Τζένη