17 Απρ 2014

Ν΄ανακαλέσει ο Τατούλης τους χαρακτηρισμούς για τον Οδ. Βουδούρη που χρησιμοποίησε στην εκπομπή "Περισκόπιο"



Ανακοίνωση της ΠΕ "Πελοπόννησος Πρώτα"
 
Ο γνωστός ακραίος και αμετροεπής κ. Τατούλης ξαναχτύπησε. Σε συνέντευξη του στον κορινθιακό τηλεοπτικό σταθμό Ηλέκτρα, στην κ. Σουκαρά, χαρακτήρισε τον επικεφαλής του συνδυασμού μας «Πελοπόννησος...
Πρώτα», Οδυσσέα Βουδούρη, «γκεμπελίσκο»,  και «άριστο Γκέμπελς» χωρίς καμία συναίσθηση της βαρύτητας του χαρακτηρισμού που εκστόμισε. Για άλλη μια φορά ο κ. Τατούλης αποδεικνύει ότι, όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται και καλείται να απαντήσει επί της ουσίας στο φλέγον θέμα της ανάληψης έργων της περιφέρειας Πελοποννήσου από εταιρείες συμφερόντων συγγενικών του προσώπων, καταφεύγει στη μέθοδο της χυδαίας λασπολογίας. Επί της ουσίας κ. Τατούλη οι απαντήσεις σας και όχι αταξινόμητες επιθέσεις ενάντια σε όσους σας ξεσκεπάζουν.

    Καλούμε άμεσα τον κ. Τατούλη να ανακαλέσει τους  παραπάνω χαρακτηρισμούς  και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας με το συνδυασμό του κ. Τατούλη, τον κ. Πελοπίδα Καλλίρη, να αποδοκιμάσει τις παραπάνω δηλώσεις, γιατί εκτός των άλλων προσβάλλουν στο σύνολό τους όλους τους Κορίνθιους πολίτες. Διαμηνύουμε επίσης στον κ. Τατούλη ότι τέτοιες συμπεριφορές οι δημοκρατικοί πολίτες της Κορινθίας δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν με δεδομένη και την κακή προϊστορία του κ. Τατούλη στο συγκεκριμένο θέμα.

                                                                 Κόρινθος, 16/4/2010
Γραφείο Τύπου «Πελοπόννησος Πρώτα»
                                                                    Περιφερειακή Ενότητα