14 Μαρ 2014

Π. Τατούλης για την ανακοίνωση των τεσσάρων: "Έβγαλαν τα υπαρξιακά τους προβληματα - Ουδείς αναντικατάστατος"


Για  τα τεκταινόμενα  μέσα στην Νέα Πελοπόννησο ρωτήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης σε συνεντευξη τυπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα για την αποχώρηση των τεσσάρων σημαντικών στελεχών του...


Ο κ. Τατούλης  απάντησε πως θεωρεί απολύτως έντιμο να θέλει κάποιος να πραγματοποιήσει το δικό του εγχείρημα .Και έντιμο και θεμιτό.
Πιστεύοντας όμως είπε στην εντιμότητα των 4 πρώην συνεργατών του είναι βέβαιος ότι οσονούπω θα υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους  γιατί δεν μπορεί να πατάνε ταυτόχρονα σε δύο βάρκες .
Τόνισε επίσης ότι λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στην πολιτική αντιλαμβάνεται ότι οι  4 πρώην συνεργάτες του από την πίεση που ένοιωθαν ασκώντας  το δύσκολο έργο της Διοίκησης,  έβγαλαν στην επιφάνεια τα υπαρξιακά τους προβλήματα.
Ο Πέτρος Τατούλης ολοκληρώνοντας την απάντησή του  τόνισε με έμφαση ότι ο   σκληρός πυρήνας της παράταξης είναι κοντά του και έδειξε τους πέντε αντιπεριφερειάρχες (τρεις από Π.Ε και δύο θεματικούς) που βρίσκονταν δίπλα του.
Τόνισε επίσης ότι έχει κοντά του και το σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων με τους οποίους  συναντήθηκε χθες στην Τρίπολη και  σίγουρα έχει τις ανάλογες λύσεις για να καλύψει το κενό των τεσσάρων.
 Και κατέληξε με νόημα «Ουδείς αναντικατάστατος»!