14 Φεβ 2014

Επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα η ημερίδα για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων του 5ου δημοτικού σχολείου


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα: «Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου και η αντιμετώπιση του εθισμού στους Η/Υ και το Διαδίκτυο» στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 ώρα 6.00μμ.,  την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων...
του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου και υπό την Αιγίδα του Δήμου Κορινθίων.


Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε σε δύο συναντήσεις, μια για τους μαθητές του σχολείου μας και μία για τους γονείς. Κατά κοινή ομολογία επρόκειτο για μια επιτυχημένη προσπάθεια, αφού και στις δύο περιπτώσεις ήταν ενεργή η συμμετοχή τόσο των μαθητών όσο και των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας - Βιομηχανίας - Πολιτισμού Πελοποννήσου Απόστολος Παπαφωτίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας κ. Παναγιώτης Παπαγεωργάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου κ. Κων/νος Κατεμής, η Υποψήφια Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Δήμητρα Νάκου, εκπρόσωπος της Μητροπόλεως Κορίνθου, Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων Σχολείων του Δήμου Κορινθίων, Διευθυντές Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά.



Ευχαριστούμε τους ομιλητές κ. Αθανασίου Καλλιόπη, Ψυχολόγο, υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, εξειδικευμένη στην Ειδική Αγωγή, Επιστημονική Συνεργάτη της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων και τον κ. Στυλιανό Σοφό, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Αγγλικού Πανεπιστημίου Salford. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κορινθίων για την οικονομική υποστήριξή του και όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της ημερίδας.



Ο Διευθυντής του σχολείου                                    Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων