19 Οκτ 2013

Τι.... κινείται στην Κίνηση; Παραιτήθηκε ο Ηλίας Χριστάκης


 
Την  παραίτησή του παρέδωσε χθες  στο γραφείο του προέδρου του Δ.Σ του Δήμου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη, ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Ηλίας Χριστάκης.
Στο σύντομο κείμενό του ο Ηλίας Χριστάκης επισημάινει ότι μετά την παραίτησή του από επικεφαλής στην δημοτική παράταξη....

 
 της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ με την οποία εκλέχτηκε και ως δημοτικός σύμβουλος, για λόγους που αρμόζουν στο ήθος του ,την παιδεία του και την διαδρομή του ,θεωρεί επιβεβλημένο να παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος.
Αυτό και μόνο προβληματίζει για τους λόγους που τον οδηγησαν όχι σε αποστασιοποίηση απο την δημοτική παράταξη, αλλά σε παραίτηση απο τα αυτοδιοικητικά πράγατα της πρωτευούσης, σε μια περίοδο έντονων διεργασιών, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών .

Να σημειώσουμε ότι η παραίτηση του κ. Χριστάκη, έρχεται μετά απο εκείνες του Χαράλαμπου Κασίμη και της Σοφίας Δασκαλοπούλου. Παραιτήσεις που σημειώθηκαν για λόγους διαφορετικούς βέβαια η καθεμία. Οπωσδήποτε όμως σημειώνεται σε ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα, έχει σχέση με το μέλλον της δημοτικής παράταξης και τις περαιτέρω συνεργασίες της. Απομένει να δούμε τις επόμενες αποφάσεις και κινήσεις...... της Κίνησης.